Made in Lab 94 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Made in Lab 94 is een eau de parfum voor mannen, geïnspireerd op de iconische geur Balenciaga Cristobal Pour Homme

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Made in Lab 94 Men Eau de Parfum voor mannen 100 ml

Made in Lab 94 is een eau de parfum voor mannen, geïnspireerd op de iconische geur Balenciaga Cristobal Pour Homme*. Deze compositie opent met een verrassend bloemenboeket van lavendel en bergamot. Het is echter geen zoete en vrouwelijke geur; de bloemige tonen zijn perfect in balans door witte peper en koriander, wat ze een uitgesproken en krachtig karakter geeft. Het is net als de kruidentwist die je aan guacamole zou toevoegen. Het hart van de geur bevat sandelhout, cederhout, patchouli en tonen van thee. Deze elementen geven de compositie diepte en kracht, waardoor een aromatische ervaring ontstaat. De geur eindigt met tonen van vanille, amber en tabak, wat helderheid en duisternis toevoegt. Made in Lab 94 is een geur voor mannen die op zoek zijn naar unieke composities die hun individualiteit en zelfvertrouwen uitdrukken.

Opmerkingen:

Top: lavendel, bergamot, koriander, witte peper en artemisia

Hartnoten: sandelhout, cederhout, Colombiaanse koffie, patchouli, geranium, thee

Basis: vanille, benzoë, amber, tabak.

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114343
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902693167570

Made in Lab 94 Men Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies