More 4 Care Miracle Touch precieze make-up spons 1 stuk

€ 6,59
Inclusief belasting

Deze make-upspons is een professioneel hulpmiddel waarmee u eenvoudig perfecte make-up kunt creëren op verschillende delen van het gezicht en lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

More 4 Care Miracle Touch precieze Make-up spons 1 stuk

Deze spons is uitzonderlijk zacht en flexibel, waardoor hij zacht is voor de huid en tegelijkertijd een prettige toepassing garandeert. Het oppervlak heeft de juiste porositeit, wat een gelijkmatige verdeling van het product op de huid vergemakkelijkt en tegelijkertijd het verbruik van cosmetica vermindert. Het is perfect voor het blenden van make-up en laat geen strepen of vlekken achter. Deze make-upspons is veelzijdig en kan gebruikt worden met zowel natte als droge producten. Perfect voor het aanbrengen van diverse cosmetica, zoals make-upbasis, foundation, concealer, blush, bronzer of poeder. De spons heeft een passend ontworpen vorm die is aangepast aan de toepassing van producten op verschillende delen van het gezicht en de halslijn:

-Snijd een deel van de spons af: aanbevolen voor het aanbrengen van producten op grotere delen van het gezicht en de halslijn. Het is ook ideaal voor make-uptechnieken zoals bakken en contouren.

-Tip van de spons: Dit deel van de spons wordt aanbevolen voor het nauwkeurig aanbrengen en blenden van producten, vooral op moeilijk bereikbare plaatsen zoals oogleden, rond de ogen of neus.

HOE TE GEBRUIKEN

Maak de spons nat onder stromend water totdat deze in volume toeneemt. Knijp het overtollige water er goed uit en start de applicatie met een stampende beweging, waarbij je de gewenste dekking opbouwt. Vergeet niet om de spons na elk gebruik te wassen, uit te knijpen en opzij te leggen om te drogen.

112863

Specifieke referenties

ean13
5900116088617

More 4 Care Miracle Touch...

€ 6,59
group_work Toestemming voor cookies