Inter Vion 2in1 Wenkbrauw- en wimperborstel 1 stuk

€ 2,90
Inclusief belasting

2in1 borstel voor wimpers en wenkbrauwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Inter Vion 2in1 Wenkbrauw- en wimperborstel 1 stuk

De Intervion 2-in-1 wimper- en wenkbrauwborstel is een hulpmiddel waarmee u gemakkelijk haar kunt temmen en ego make-up kunt creëren. Dit is een oplossing die twee verschillende borstels op één schacht combineert, bij uitstek geschikt voor het stylen van zowel wimpers als wenkbrauwen, waarbij de juiste scheiding en vorm wordt gegarandeerd.

Belangrijkste kenmerken van deze tandenborstel:

-Perfect kammen: de borstel kamt perfect de haartjes van wimpers en wenkbrauwen en zorgt voor een perfecte scheiding. Dit is een belangrijke stap bij de voorbereiding op make-up.

-Ideaal voor wenkbrauwmake-up: het is een geweldig hulpmiddel voor het uitvoeren van precieze wenkbrauwmake-up. Het helpt om ze de gewenste vorm te geven.

- Handig voor wimperhaartjes: Of u nu natuurlijke wimperextensions of valse wimpers heeft, deze borstel wordt aanbevolen voor het stylen van wimperhaartjes. Het helpt ze in de juiste volgorde te houden.

-De Intervion 2-in-1 borstel is een praktisch hulpmiddel voor de verzorging en make-up van zowel wimpers als wenkbrauwen, wat het stylen vergemakkelijkt en ze een perfecte look geeft.

113197

Specifieke referenties

ean13
5902704151994

Inter Vion 2in1 Wenkbrauw-...

€ 2,90
group_work Toestemming voor cookies