Set professionele Yellow make-up kwasten, 13 stuks

€ 9,60
Inclusief belasting

Een complete set hulpmiddelen waarmee u de perfecte make-up kunt creëren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Set professionele Yellow make-up kwasten, 13 stuks

Een set professionele gele make-upborstels is een complete set gereedschappen waarmee u de perfecte make-up kunt creëren. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van dit product:

-13 verschillende penselen: De set bevat 13 verschillende penselen in verschillende vormen en maten, waarmee je make-up nauwkeurig kunt aanbrengen en blenden.

- Hoogwaardige materialen: de penselen zijn gemaakt van duurzame en zachte materialen, wat comfort en perfecte make-upeffecten garandeert.

-Gele kleur: De gele kleur van de set geeft hem een energieke en stijlvolle uitstraling.

-Verschillende toepassingen: de penselen zijn geschikt voor het aanbrengen van een verscheidenheid aan producten, waaronder foundation, schaduwen, highlighter en vele andere.

-Praktische koffer: de set wordt geleverd in een praktische koffer, waardoor u de penselen gemakkelijk kunt opbergen en meenemen.

Een set professionele make-up kwasten is niet alleen een hulpmiddel dat het maken van make-up makkelijker maakt, ale ook een stijlvolle toevoeging aan je cosmeticacollectie. Hoogwaardige materialen en een verscheidenheid aan penselen maken het de perfecte set voor elke make-upliefhebber, ongeacht hun vorderingsniveau. Dankzij het praktische etui heb je jouw favoriete penselen altijd bij je, waar je ook heen gaat.

113871

Specifieke referenties

ean13
2575723980

Set professionele Yellow...

€ 9,60
group_work Toestemming voor cookies