Eveline Wenkbrauwcorrector 5in1 Dark 9 Brown

€ 3,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Dit is een product voor mensen die erom geven het verkrijgen van het effect van perfecte wenkbrauwen. Het werkt op vijf manieren voor een professioneel resultaat van gedefinieerde en gefixeerde wenkbrauwen.
5-in-1 WENKBRAUWCORRECTOR werkt op vijf verschillende manieren. Eerst vormt alles perfect - wenkbrauwen krijgen een perfecte vorm. Het reguleert ze optisch door de holtes aan te vullen, waardoor ze dichter lijken. Tegelijkertijd geeft de concealer glans aan het haar, waardoor het er geweldig uitziet cadeau. Het effect is vast en duurt lang. Wat belangrijk is - de concealer verzorgt ook de wenkbrauwen, waardoor ze worden zacht en zijdeachtig. Eenvoudige toepassing van het product is mogelijk dankzij precisie BIG BALL BRUSH™-opzetborstel die voorkomt per ongeluk de concealer uitspreiden voorbij de wenkbrauwcontour.

Aqua ( Water ), Ricinus Communis Zaadolie, Glycerylstearaat, Copernicia Cerifera Cera, Cera Microcristallina, Stearinezuur, Propyleenglycol, Polybuteen, Polyamide-8, Magnesium Aluminium Silicaat, Stearyl Dimethicon, gehydrolyseerde zijde, triethanolamine, fenoxyethanol, caprylyl Glycol, Panthenol , hydroxyethylcellulose, DMDM hydantoïne, chloorfenesine, EDTA. Bevat mogelijk (+/-): CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.
100387

Specifieke referenties

ean13
5901761911138

Eveline Wenkbrauwcorrector...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies