MollyLac /494/ AntiDepressant hybride nagellak South Bay 5 ml

€ 4,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

MollyLac Gel Polish AntiDepressant South Bay 5ml nr. 494

De Antidepressant-collectie is een assortiment gemaakt voor regenachtige, donkere, late herfst ... als een "remedie voor slecht weer". De collectie zit vol expressieve tinten, zoals bordeauxrood, paars, romantisch donkerroze en kleuren die de dominantie van verzadigde kleuren perfect doorbreken: groen, mosterdgeel en energiek oranje. Het combineert perfect extremen en tegenstrijdigheden, maar blijft een assortiment geassocieerd met één seizoen, waarin een warme deken, warme chocolademelk, een goed boek of een goede serie en goed verzorgde handen veel plezier geven!

494 is de kleur van vreugde en zonneschijn. Het onderscheidt zich als een luxe resort in Palm Beach - rijkdom en pracht. Het is perfect voor het schilderen van herfstbladeren of voor styling in de volle zomer, dankzij de levendige, optimistische tint. Als enige kleur uit de Antidepressant-collectie moet deze langer uitharden - ongeveer 60 seconden.      

Gebruik:

1. We bereiden de nagelplaat voor.

2. Ontvet de plaat en breng een dunne laag aan van de basis die speciaal voor deze collectie is bedoeld.

3. Breng na het uitharden van de ondergrond een of twee dunne lagen hybridelak aan en hard deze uit in de LED of UV/LED-lamp gedurende 30 seconden.

4. Om de styling te verfijnen, brengt u Doctor Top MollyLac (glans), Satin top (mat) of een top met partikels uit de Hollywood- of Magic Mood-serie aan.

102494
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903843370659

MollyLac /494/...

€ 4,40
group_work Toestemming voor cookies