Semilac Hybride lak /232/ Chilling Time 7 ml

€ 8,91
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING:

We weten hoe waardevol unieke dingen zijn. Daarom introduceren we permanent de mogelijkheid om Semilac vernissen en lippenstiften te personaliseren in ons aanbod! Producten van de hoogste kwaliteit en in geliefde kleuren worden bovendien uniek en helemaal van jou! Uitzonderlijke dingen vereisen een uitzonderlijke behandeling - hier zijn een paar eenvoudige regels :)

  • Een gepersonaliseerd product is uniek en speciaal voor jou gemaakt - daarom kan het niet geretourneerd worden . De uitzondering zijn fysieke gebreken van het product.
  • Gepersonaliseerde gravures mogen niet vulgair, beledigend, haatzaaiend of inbreukmakend op de rechten van derden zijn. In het geval van een dergelijke bestelling hebben wij het recht om de overeenkomst te herroepen, waarover wij u per e-mail zullen informeren.
  • Als we het contract herroepen, betalen we u het geld terug met dezelfde betaalmethode die u hebt gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. U kunt ook een andere methode kiezen om de betaling terug te storten, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
  • De uitvoeringstijd van de bestelling is 2-3 dagen. Daarom worden gepersonaliseerde producten uiterlijk 10 dagen na de datum van het sluiten van een bepaald contract verzonden (voor andere bestellingen geldt een maximum van 7 dagen).

GEBRUIK:

Breng een dunne laag Semilac® Color aan op de uitgeharde Semilac® Base-laag en hard uit met een UV-lamp. Niet rechtstreeks op de nagelplaat aanbrengen. U kunt de toepassing van Semilac® Color herhalen om een bevredigend effect te bereiken. Werk de styling af door Semilac® Top aan te brengen en uit te harden.

SAMENSTELLING:

Di-HEMA trimethylhexyl dicarbamaat, HEMA, CI 77891, ethyltrimethylbenzoylfenylfosfinaat, siliciumdioxide, celluloseacetaatbutyraat, BHT, CI 77742, CI 15880





102813

Specifieke referenties

ean13
5902751425956

Semilac Hybride lak /232/...

€ 8,91
group_work Toestemming voor cookies