Eveline Oogschaduw 8 kleuren Neon Lights

€ 6,30
Inclusief belasting

Eveline Neon Lights Eyeshadow Palette is een palette van 8 ongelooflijk kleurrijke en gepigmenteerde oogschaduws. Het palette bevat oogschaduws met een matte finish en de set wordt geleverd met een handige, dubbelzijdige

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

BESCHRIJVING

Eveline Neon Lights Eyeshadow Palette is een palette van 8 ongelooflijk kleurrijke en gepigmenteerde oogschaduws. Het palette bevat oogschaduws met een matte finish en de set wordt geleverd met een handige, dubbelzijdige applicator.

Dankzij het Neon Lights-palet kun je kleurrijke make-up maken. Hun pigmentatie stelt je in staat om geleidelijk schaduwen aan te brengen, zodat je gemakkelijk niet alleen een look vol gekke kleuren kunt creëren, maar ook een meer delicate make-up voor de dag.

De schaduwen hebben een lichte en comfortabele formule en passen perfect bij elkaar, waardoor een echte make-upgekte ontstaat.
Eveline Neon Lights Eyeshadow Palette is een veganistisch product.



HOE TE GEBRUIKEN

Breng vrijelijk aan op de bovenste en onderste oogleden, met behulp van een kwast. Folie, metallic en glanzende schaduwen kunnen het beste nat worden aangebracht, terwijl matte droog is. Gebruik een oogschaduwbasis om het effect te versterken en de duurzaamheid te verlengen .

SAMENSTELLING

De exacte samenstelling staat op de productverpakking.

104652
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416028390

Eveline Oogschaduw 8...

€ 6,30
group_work Toestemming voor cookies