Joko Runway Look Mascara voor wimpers 8 ml

€ 5,80
Inclusief belasting

Mascara zorgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Joko Runway Look Mascara voor wimpers, het geheim is een borstel gemaakt van speciale vezels, waardoor de wimpers langer, dikker en dichter worden. Bedekt met een intense kleur, ze vergroten de ogen optisch.

De mascara zorgt voor een mooie, diepzwarte kleur en de perfecte consistentie van de cosmetica en de speciaal ontworpen borsteltjes laten geen klontjes achter, brokkelen niet af en plakken de wimpers niet aan elkaar.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de mascara aan vanaf de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers - met een dynamische beweging naar rechts en links, waarbij de borstel naar boven wordt gericht.

SAMENSTELLING

aqua ( water ), synthetische bijenwas, paraffine, acacia senegal gom, butyleenglycol, glycerylstearaat, stearinezuur, palmitinezuur, vp/eicoseen copolymeer, vp/hexadeceen copolymeer, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) was), aminomethylpropanol , oryza sativa cera (oryza sativa (rijst)zemelenwas), fenoxyethanol, dimethicon, octyldodecanol, nylon-6, hydroxyethylcellulose, tropolon, silica, triethoxycaprylylsilaan, ci 77499 (ijzeroxiden)

105918
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903216301099

Joko Runway Look Mascara...

€ 5,80
group_work Toestemming voor cookies