AA Wings of Color Matt Balance Primer Matterende en egaliserende basis 30 ml

€ 9,00
Inclusief belasting

Ideaal voor de jonge, vette en gecombineerde huid met neiging tot glimmen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Wings of Color Matt Balance Primer Matterende en egaliserende basis

De basis normaliseert effectief het werk van talgklieren en zorgt voor een langdurig mat effect. Ideaal voor de jonge, vette en gecombineerde huid, gevoelig voor glimmen, met vergrote poriën. De semi-vloeibare consistentie vergemakkelijkt een gelijkmatige toepassing, met een kleine hoeveelheid van het product, bereidt de huid voor, fixeert en houdt make-up op zijn plaats. Blokkeert de poriën niet en veroorzaakt geen mee-eters. Het werkt ook geweldig wanneer het alleen op de huid wordt aangebracht - het mattert en zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Ook aanbevolen voor mannen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng elke ochtend na het reinigen van de huid en het aanbrengen van de crème de basis aan op het gezicht. De basis werkt ook prima op zichzelf (zonder foundation), waardoor de huid buitengewoon glad wordt.

SAMENSTELLING

DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, NYLON-12, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SILICA, BAMBOO VULGARIS SHOOT EXTRACT, PROPYLEENGLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII SCHOENEN TER, ADANSONIA CIJFER ATA ZAADOLIE, OENOTHERA BIENNIS OLIE , PERILLA OCYMOIDES ZAADOLIE, TOCOFERYLACETAAT, CAMELLIA SINENSIS BLADEXTRACT, PALMPIT GLYCERIDEN, SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARAAT, PALMITINEZUUR, STEARINEZUUR, LECITHINE, CETYL ALCOHOL, LAURYL ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, CERAMIDE NP , AQUA , PENTYLEENGLYCOL , ORNITHINE HCL, CARNOSINE, GLYCINE, HISTIDINE, LYSINE, CALCIUM , MAGNESIUM , CUPRICHLORIDE, MANGAANCHLORIDE, FENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERINE.

106154
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116030418

AA Wings of Color Matt...

€ 9,00
group_work Toestemming voor cookies