Paese Eyegasm Mascara met conditioner 8 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Zorgt voor een langdurig volume-effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

Paese Eyegasm Mascara met conditioner

Mascara zorgt voor een langdurig effect van volume, verlenging en gekrulde wimpers. De zachte, zandlopervormige siliconenborstel bereikt de kortste haartjes en creëert een push-up effect. Aan de andere kant zorgt de kern van de borstel, die harder is dan de standaardborstel, ervoor dat de wimpers in slechts één beweging nauwkeurig worden gescheiden en gelift. Eyegasm is een klassiek, glanzend en intens zwart dat ongelooflijke diepte en sensualiteit aan je ogen zal toevoegen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de mascara aan vanaf de wortels tot aan de uiteinden van de wimpers - met een dynamische beweging naar rechts en links, waarbij de borstel naar boven wordt gericht. Gebruik een inktbasis om de houdbaarheid van de inkt te verlengen.

SAMENSTELLING

AQUA , CI 77499, COPERNICIA CERIFERA CERA, CYCLOPENTASILOXANE, ORYZA SATIVA CERA, GEHYDROGENEERDE OLIVE STEARYLESTERS, ALCOHOL DENAT., PALMITINEZUUR, STEARINEZUUR, TRIETHANOLAMINE, ACACIA SENEGAL GOM, EUPHORBIA CERIFERA CERA, PROPYLEENGLYC OL, FENOXYETHANOL, GLYCERINE, VP/ VA COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, POLYVINYLALCOHOL, CHLORPHENESIN, ASCORBYLPALMITATE, ETHYLHEXYLGLYCERINE, GEHYDROLYSEERD CERATONIA SILIQUA ZAADEXTRACT, VAE MAYS ZETMEEL, KALIUMSORBAAT, NATRIUMBENZOAAT, POLYQUATERNIUM-7, BIOTINOYL PENS PTIDE-1, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUMCHLORIDE.

107203
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907546505752

Paese Eyegasm Mascara met...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies