RefectoCil Henna voor wenkbrauwen en wimpers /1/ Pure Black 15 ml

€ 7,80
Inclusief belasting

Geeft een klassieke zwarte kleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

RefectoCil Henna voor wenkbrauwen en wimpers /1/ Pure Black 15 ml

De Pure Black 1 tint geeft een klassieke zwarte kleur - ongeacht de natuurlijke kleur van wimpers of wenkbrauwen. Laat wimpers er zichtbaar langer en voller uitzien. Deze kleur benadrukt bruine of zwarte wenkbrauwen en wimpers, kleurt lichtgekleurde zachtjes.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng 10 druppels 3% liquid of paste oxidant met 2 cm crèmekleurige pasta met behulp van een plastic staafje. Breng vervolgens vaseline aan rond de wenkbrauwen om huidvlekken op de ongewenste plek te voorkomen. Breng het mengsel aan, veeg de onregelmatigheden weg en controleer voortdurend de mate van vlekken. Controleer na 5 - 10 minuten, afhankelijk van het effect dat we willen bereiken, de mate van kleuring. Veeg vervolgens de overtollige verf weg met een wattenstaafje en veeg alles af met melk of micellaire vloeistof.

Wimperapplicatie - maak de wimpers schoon, bescherm de huid onder de ogen met een cosmetisch kussentje, bij voorkeur hiervoor bedoeld. Sluit vervolgens het oog zodat de wimpers zich aan de lobule hechten. Breng het mengsel na 5-10 minuten aan, afhankelijk van welk effect we willen bereiken, controleer de kleurgraad. Veeg vervolgens de overtollige verf weg met een wattenstaafje en veeg alles af met melk of micellaire vloeistof. Doe hetzelfde met het andere oog.

SAMENSTELLING

De exacte samenstelling staat op de verpakking

108401
a lot

Specifieke referenties

ean13
9003877057109

RefectoCil Henna voor...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies