Holika Holika Moisturizing Petit BB Cream SPF30 Hydraterende BB-crème voor het gezicht 30 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Een perfecte oplossing voor alle huidtypes, ontworpen om onvolkomenheden effectief te bedekken zonder de huid te belasten en vrij te laten ademen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Holika Holika Moisturizing Petit BB Cream SPF30 Hydraterende BB-crème voor het gezicht 30 ml

Moisturizing BB Cream is een perfecte oplossing voor alle huidtypes, ontworpen om onvolkomenheden effectief te bedekken zonder de huid te belasten en vrij te laten ademen. Dankzij de unieke formule bedekt de BB-crème niet alleen perfect alle huidonvolkomenheden, ale egaliseert ook de huidtint, vermindert de zichtbaarheid van verkleuringen en maskeert kleine onvolkomenheden, waardoor de huid stralend en stralend blijft. Hyaluronzuur, aanwezig in de samenstelling van de crème, speelt een sleutelrol bij het hydrateren en hydrateren van de huid. Zorgt voor intense hydratatie, elimineert het trekkerige gevoel, herstelt de stevigheid en elasticiteit. De huid wordt intens gehydrateerd, stralend met een natuurlijke glans en tegelijkertijd beschermd tegen verlies van hydratatie. De BB-crème heeft een lichte consistentie, waardoor er geen maskereffect ontstaat en de poriën niet verstopt raken, wat vooral belangrijk is voor het behoud van een gezonde uitstraling van de huid. Bovendien beschermt het de huid tegen zonnestraling, waardoor het een compleet product is, perfect voor dagelijks gebruik. Het doel van de Moisturizing BB Cream is niet alleen om het uiterlijk van de huid te verbeteren, maar ook om deze te voorzien van uitgebreide verzorging, waardoor deze gezonder, gehydrateerd en stralend wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng als laatste element de juiste hoeveelheid crème aan. Gelijkmatig verdelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Cyclopentasiloxaan, Ethylhexyl Methoxycinnamaat, Titaandioxide, Methicon, Dimethicon, Butyleenglycoldicaprylaat/Dicapraat, Butyleenglycol, Dipropyleenglycol, Cyclomethicon, Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, PEG-10 Dimethicon, Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Cetyl PEG/PPG-10 /1 Dimethicon, Tribehenine, ijzeroxiden (CI 77492) en mica en methicon, polymethylmethacrylaat, disteardimoniumhectoriet, triethylcitraat, gehydrogeneerde ricinusolie-isostearaat, natriumchloride, ijzeroxiden (CI 77491) en mica en methicon, ijzeroxiden (CI 77499) ) ) & Mica & Methicone, Sorbitansesquioleaat, Fonoxyethanol, Glycerylbehenaat, Methylparaben, Polyglyceryl-6 Octastearaat, Propylparaben, Parfum, Xanthaangom, Natriumhyaluronaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115782
a lot

Specifieke referenties

ean13
8806334355128

Holika Holika Moisturizing...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies