Holify Lippenboter 20 ml

€ 3,70
Inclusief belasting

Lip butter is een unieke mix van ingrediënten met intens hydraterende en voedende effecten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Holify Lippenboter 20 ml

Lip butter is een unieke mix van ingrediënten met intens hydraterende en voedende effecten. macadamia creëert een delicate beschermlaag, voorkomt vochtverlies en beschermt tegen externe factoren. Cacao- en sheaboter hydrateren en voeden diep, waardoor de lippen fluweelzacht en zacht worden. Druivenpitolie ondersteunt de regeneratie van de liphuid, terwijl olijfolie perfect hydrateert en een zijdezacht gevoel geeft. Ricinusolie versterkt de huidstructuur, geeft een sensuele glans en jojoba-olie beschermt de lippen tegen uitdroging. Bovendien heeft vitamine E een antioxiderende werking, waardoor het gezonde uiterlijk van de huid wordt ondersteund. Het is de perfecte oplossing voor zachte, gehydrateerde lippen, vooral in droge of koude klimaten. Het product is bedoeld voor uitwendig gebruik.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de boter aan op je lippen in een hoeveelheid die is aangepast aan jouw voorkeuren. Je kunt ze regelmatig gebruiken, vooral in droge, winderige of koude klimaten, om de huid van je lippen te beschermen en te hydrateren. Het product is bedoeld voor uitwendig gebruik.

SAMENSTELLING

Butyrospermum Parkii-boter, Vitis Vinifera-zaadolie, Olea Europaea-fruitolie, Ricinus Communis-zaadolie, Theobroma Cacao-zaadboter, gehydrogeneerde plantaardige olie, Macadamia Integrifolia-zaadolie, Simmondsia Chinensis-zaadolie, Aroma , tocoferylacetaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115975

Specifieke referenties

ean13
5901878683751

Holify Lippenboter 20 ml

€ 3,70
group_work Toestemming voor cookies