AA Wings of Color Banana fluweel los poeder 6 g

€ 10,60
Inclusief belasting

Bananenpoeder met een delicate, fluweelzachte structuur matteert de teint perfect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Wings of Color Banana fluweel los poeder 6 g

Bananenpoeder met een delicate, fluweelzachte structuur matteert de teint perfect en is ideaal voor het aanbrengen van make-up met behulp van de "baking" -techniek. Dankzij de poederformule zorgt het " smooth " effect voor een gevoel van comfort gedurende de dag, en de bananengeur geeft het bovendien een uniek karakter. Het poeder is onmerkbaar op het gezicht en bezinkt zachtjes als mist. Het matteert de teint perfect, neutraliseert roodheid en geeft de huid een gezonde, stralende uitstraling. Het veroorzaakt geen irritatie, laat de huid vrij ademen en behoudt tegelijkertijd langdurig een onberispelijke gladheid. Het product is klinisch getest bij mensen met een allergie, waardoor het vooral wordt aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het poeder aan met een kwast. Indien nodig kunt u het overdag gebruiken, waarbij u de hoeveelheid aanpast aan uw behoeften.

SAMENSTELLING

Aluminiumzetmeel Octenylsuccinaat, Mica, Silica, Aqua , Synthetisch Fluorflogopite, CI 77492, Parfum, CI 77491. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116080
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092133

AA Wings of Color Banana...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies