AA Wings of Color Primer Pore Reducer 30 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Make-upbasis is een perfecte oplossing om de zichtbaarheid van poriën en imperfecties te verminderen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Wings of Color Primer Pore Reducer 30 ml

PORE REDUCER make-upbasis is een perfecte oplossing om de zichtbaarheid van poriën en onvolkomenheden te verminderen, terwijl de teint wordt gladgemaakt en het uiterlijk wordt verbeterd. Het bereidt de huid voor op verdere make-upfasen en garandeert de duurzaamheid ervan. De verzorgende formule, verrijkt met toverhazelaarextract en silica, vermindert effectief de zichtbaarheid van poriën en kleine oneffenheden, terwijl het de huid mattert en glad maakt. De toevoeging van provitamine B5 verbetert de hydratatie van de huid en zorgt voor de juiste verzorging. De lichte consistentie van de basis zorgt voor een hoog gebruikscomfort, perfect zowel onder make-up als op zichzelf. De subtiele geur zorgt voor extra plezier tijdens het aanbrengen. Het product is klinisch getest op allergieën en wordt speciaal aanbevolen voor de gevoelige huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de eerder voorbereide huid en verdeel het over de gehele huid of geselecteerde delen van het gezicht. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Dimethicon, Glycerine, Ethylhexylstearaat, Butyrospermum Parkii-boter, Propyleenglycol, Dimethicon-crosspolymeer, Cetearylalcohol, Glycerylstearaat, PEG-100-stearaat, Glycine Soja-olie, Dimethicon/Vinyl Dimethicon Crosspolymeer, Aluminiumzetmeel Octenylsuccinaat, Panthenol , Hamamelis Virginiana Leaf Ex darmkanaal, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, tocoferylacetaat, silica, ethylhexylglycerine, benzofenon-4, natriumhydroxide, fenoxyethanol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116005
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900116088341

AA Wings of Color Primer...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies