AA Wings of Color Star Secrets The Brow Perfector kleurbepalende wenkbrauwgel 01 Light Brown ml

€ 7,80
Inclusief belasting

De wenkbrauwgel combineert de lichtheid van de formule met een hoge effectiviteit bij het accentueren en temmen van zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Wings of Color Star Secrets The Brow Perfector kleurbepalende wenkbrauwgel Light Brown 6 ml

De wenkbrauwgel combineert de lichtheid van de formule met een hoge effectiviteit bij het accentueren en temmen van zelfs de meest weerbarstige wenkbrauwen. Het maakt het stylen van wenkbrauwen eenvoudig en intuïtief. Nauwkeurig aanbrengen is nu nog eenvoudiger dankzij een speciaal geprofileerd penseel. De gel maakt de wenkbrauwen vanaf het moment van aanbrengen zachtjes donkerder, waardoor ze de gewenste dichtheid krijgen. Bovendien kunt u met de borstel het haar onder controle houden en naar eigen voorkeur rangschikken. De zorgvuldig ontwikkelde formule zorgt voor een natuurlijk effect zonder klontjes, vastzittende haartjes of vlekken. Volg gewoon een paar eenvoudige bewegingen en geniet de hele dag van de natuurlijke uitstraling van perfecte wenkbrauwen! Het product is klinisch getest op mensen met allergieën, wat maximale gebruiksveiligheid garandeert. Hierdoor kunt u een spectaculair effect van een perfecte oogcontour bereiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over irritatie!

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product met een borstel aan op de wenkbrauwen en borstel de wenkbrauwen naar boven en naar buiten.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, Oryza Sativa Cera, gehydrogeneerde ricinusolie-isostearaat, Shorea Robusta-hars, Copernicia Cerifera Cera, stearinezuur, Helianthus Annuus-zaadolie, CI 77891, glycerylstearaat, cetylalcohol, CI 77499, acacia-senegalgom, pentyleenglycol, glycerylcaprylaat , Xanthaangom, CI 77492, Ureum, CI 77491, Dinatriumfosfaat, Kaliumhydroxide, Magnolia Officinalis Schorsextract, Biotine, Tocoferol, Citroenzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116037
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092188

AA Wings of Color Star...

€ 7,80
group_work Toestemming voor cookies