Eveline Brow&Go! Wenkbrauwstylinggel 6 ml

€ 3,80
Inclusief belasting

De gel zorgt voor een verbluffend lamineereffect en is de perfecte keuze voor iedereen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Eveline Brow&Go! Wenkbrauwstylinggel 6 ml

Ontdek de ultrasterke Brow&Go wenkbrauwgel! - Je nieuwe bondgenoot bij het creëren van de perfecte look! Het product zorgt voor een verbluffend lamineringseffect en is de perfecte keuze voor iedereen die thuis een professionele wenkbrauwlook wil creëren. De transparante formule van de Brow&Go! Hiermee kunt u snel het effect van gelamineerde wenkbrauwen bereiken, alsof u in een schoonheidssalon komt. De zachte, geprofileerde borstel verdeelt de gel perfect terwijl het overtollige product wordt weggeborsteld. Je kunt je wenkbrauwen eenvoudig de gewenste vorm en fixatie geven. De gel disciplineert effectief het meest weerbarstige haar, is ultrasterk en zorgt tegelijkertijd voor een natuurlijke uitstraling. U hoeft zich geen zorgen te maken over het kiezen van de juiste kleurvariant, want de gel is glashelder, waardoor het een universeel product is. Bovendien heeft het een aangename geur en is de productformule veganistisch.

VOORDEEL

-Langdurig effect, net als na het lamineren, houdt de hele dag aan.

- Perfect voor verschillende wenkbrauwmake-upstijlen.

-Eenvoudige toepassing, de gel is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners.

-Werkt perfect met andere wenkbrauwcosmetica.

-Veganistisch product.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de gel voorzichtig met een borstel aan op uw wenkbrauwen en vorm ze naar wens. Voor een intenser effect gebruiken in combinatie met andere producten.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), VP/VA-copolymeer, alcoholdenat., glycerine, butyleenglycol, AMP-acrylaten/allylmethacrylaatcopolymeer, ammoniumacryloyldimethyltauraat/VP-copolymeer, fenoxyethanol, Panthenol , ethylhexylglycerine, ureum, propaandiol, biotine, arginine, melkzuur, Glycine Sojakiemextract, Triticum Vulgare Kiemextract, Natriumhyaluronaat, Gluconolacton, Scutellaria Baicalensis Wortelextract, Biotinoyl Tripeptide-1, Dinatrium EDTA, Dinatriumfosfaat, Citroenzuur, Natriumbenzoaat, Calcium , Parfum (Geur), Tetramethyl Acetyloctahydronaftalenen, Hexamethylindanopyran, Linalylacetaat, Acetyl Cedrene. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116189
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416065654

Eveline Brow&Go!...

€ 3,80
group_work Toestemming voor cookies