Eveline Look Up Palette van 9 oogschaduws Maar waarom niet? 10,8 gram

€ 7,60
Inclusief belasting

Maar Why Not 9 oogschaduwpalet

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Eveline Look Up Palette van 9 oogschaduws Maar waarom niet? 10,8 gram

De LOOK UP-serie biedt unieke en klassieke schaduwen die zijn gemaakt om zelfs aan de meest veeleisende verwachtingen te voldoen en de creatie van prachtige make-up mogelijk te maken. Het palet bevat een mix van crème- en beige kleuren waarmee je prachtige make-up op je oogleden kunt creëren.

Belangrijkste productkenmerken:

-Hoge kwaliteit: De schaduwen uit de LOOK UP serie zijn van hoge kwaliteit, waardoor je make-up langdurig mooi blijft zitten. De duurzaamheid van de pigmentatie betekent dat de kleuren vele uren op de oogleden blijven zitten.

-Veganistisch recept: producten uit de LOOK UP-serie hebben een veganistisch recept, wat betekent dat ze geen ingrediënten van dierlijke oorsprong bevatten. Dit is een uitstekende optie voor mensen die dierproefvrije cosmetica verkiezen.

-Intensieve pigmentatie: De schaduwen zijn intens gepigmenteerd, wat het aanbrengen ervan vergemakkelijkt en zorgt voor een onderscheidend effect op de oogleden. Hierdoor kunt u eenvoudig de gewenste make-uplook bereiken.

-Kleurenpalet: Het palet bestaat uit 6 matte en 3 glanzende schaduwen, wat een breed scala aan creatiemogelijkheden geeft. Je kunt experimenteren met verschillende kleurencombinaties om unieke en mooie make-uplooks te creëren.

Als je op zoek bent naar meer kleuren en mogelijkheden, is het de moeite waard om naar andere schaduwen uit de LOOK UP-serie te grijpen, die je collectie aanvullen en je in staat stellen nog meer unieke make-ups te creëren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de schaduwen op uw oogleden aan met een penseel, schuimapplicator of vingertoppen.

SAMENSTELLING

Talk Mica Magnesium Kaolien Paraffinum Liquidum Ethylhexylpalmitaat Polyisobuteen Fenoxyethanol. (+/-): CI 77491 CI 77492 CI 77499 CI 77891 CI 77742 CI 16035 CI 45410. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking

116194
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903416048480

Eveline Look Up Palette van...

€ 7,60
group_work Toestemming voor cookies