Delia Wenkbrauw Expert Set: styling Wenkbrauwzeep 10 ml + Wenkbrauw- en Serum 7 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Cadeauset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Delia Wenkbrauw Expert Set: styling Wenkbrauwzeep 10 ml + Wenkbrauw- en Serum 7 ml

Styling en verzorging Perfect Shaper wenkbrauwzeep is een oplossing voor wie elke dag spectaculaire wenkbrauwen wil! Wacht niet langer en pak dit stylingproduct dat zelfs het meest weerbarstige haar in bedwang houdt en het langdurig onder controle houdt. Dankzij de gelconsistentie vergeet je correcties en blijven je wenkbrauwen de hele dag perfect. Het product biedt een eenvoudige samenstelling en het WOW-effect, ale ook het hoogste verzorgingsniveau.

Het serum zorgt voor perfecte wenkbrauwen en wimpers en herstelt hun spectaculaire natuurlijkheid. Al na 15 dagen merk je verbetering en dankzij Creator voldoet het serum tegelijkertijd aan twee behoeften. Ontdek de strategie van mooie wenkbrauwen en wimpers in één product. Dankzij de unieke combinatie van stylingzeep en multifunctioneel serum kunt u met minimale inspanning maximale voordelen bereiken. Zorg vandaag nog voor je uiterlijk!

HOE TE GEBRUIKEN

Perfect Shaper wenkbrauwzeep - Buig de punt van de applicator iets, waardoor het product gemakkelijker aan te brengen is. Schroef de pot los en verwijder het platina. Begin met het aanbrengen door de haartjes met korte borstelbewegingen te borstelen en ze naar boven te tillen.

Creator wenkbrauw- en wimperserum - Veeg vóór het aanbrengen voorzichtig overtollige vloeistof van het borsteltje aan de rand van de container. Breng het serum aan op de bovenste en indien nodig onderste wimperlijn en wenkbrauwen. Overtollig serum kan een allergische reactie en brandende of roodheid van de ogen veroorzaken. Als het product in uw ogen terechtkomt, spoel deze dan onmiddellijk uit met water. Als roodheid of verbranding van de ogen optreedt, stop dan een paar dagen met het gebruik van het product.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116368
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5906750805849

Delia Wenkbrauw Expert Set:...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies