Delia Eyebrow Expert Multi Set voor wenkbrauwen Set: Pincet + 3 Sjablonen + Pommade met applicator 1.1 Grafietzwart

€ 9,40
Inclusief belasting

Complete wenkbrauwstylingset

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Delia Eyebrow Expert Multi Set voor wenkbrauwen Set: Pincet + 3 Sjablonen + Pommade met applicator 1.1 Grafietzwart

Een complete wenkbrauwstylingset die alles bevat wat je nodig hebt om de perfecte look te bereiken. Dit is wat je in de set vindt:

- Wenkbrauwpommade: Verkrijgbaar in donkerbruin of grafietzwart, met de pommade kunt u uw wenkbrauwen nauwkeurig opvullen en definiëren, waardoor ze de perfecte vorm en kleur krijgen.

- Wenkbrauwpincet: zorgt voor een nauwkeurige verwijdering van onnodig haar, waardoor een perfecte wenkbrauwafwerking mogelijk is.

- Wenkbrauwsjablonen: de set bevat sjablonen in drie verschillende maten waarmee u uw wenkbrauwen snel en eenvoudig in de perfecte vorm kunt brengen die bij uw voorkeuren past.

Met deze complete set creëer je in slechts een paar eenvoudige stappen professioneel uitgelijnde en perfect geborstelde wenkbrauwen. Perfect voor wie op een snelle en effectieve manier wenkbrauwen mooi egaal wil maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Pas de vorm van je wenkbrauwen aan met een pincet. Plaats een van de drie vormen op je wenkbrauwen. Breng de pommade met een kwastje aan op je wenkbrauwen, daarna borstel en style je je wenkbrauwen met het kwastje

SAMENSTELLING

Petrolatum, Bis-Diglyceryl Polyacyladipaat-2, Talk, Octyldodecanol, C10-18 Triglyceriden, Silica Dimethyl Silylaat, Cera Microcristallina, Gehydrogeneerde Plantaardige Olie, Polyethyleen, Cera Alba, Stearylstearaat, Gehydrogeneerd Palmzuur, BHT [+/- CI 77499, CI 77492, CI 77491, CI 77891] Productafbeelding. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

116369
a lot

Specifieke referenties

ean13
5906750804682

Delia Eyebrow Expert Multi...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies