Revolution Conceal&Hydrate Gezichtsfoundation /F5/ 23 ml

€ 9,20
Inclusief belasting

Een foundation die niet alleen bedekt, ale ook verheldert en de natuurlijke glans onthult

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Makeup Revolution Conceal&Hydrate Gezichtsfoundation /F5/ 23 ml

Onthul een gezuiverde teint met Conceal & Define Foundation, een foundation die niet alleen bedekt, ale ook verheldert en de natuurlijke glans onthult. Deze lichtgewicht foundation is verkrijgbaar in een breed scala aan tinten en past zich perfect aan elke huidskleur aan en biedt een langdurige, volledige dekking.

Belangrijkste kenmerken:

-Volledige dekking: De foundation bedekt perfect donkere vlekken, verkleuringen en andere onvolkomenheden, waardoor de huid een uniforme, verfijnde uitstraling krijgt.

- Verhelderend effect: de foundationformule helpt de teint te verhelderen en zorgt voor een gezonde glans en uitstraling.

-Olievrije formule: De formule van de foundation is olievrij, wat betekent dat het geen onnodige glans toevoegt, waardoor een semi-matte finish ontstaat.

-Langdurige dekking: De foundation blijft lang op de huid zitten, waardoor je de hele dag kunt genieten van een frisse look.

Revolution Conceal & Define Foundation is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een foundation die niet alleen onvolkomenheden verbergt, maar ook een gezonde glans en uitstraling aan de huid geeft. Dankzij de olievrije formule en langdurige dekking zorgt deze foundation ervoor dat de huid er de hele dag onberispelijk uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Zorg ervoor dat je huid gereinigd en gehydrateerd is voordat je foundation aanbrengt. Breng de foundation met een kwast, make-upsponsje of je vingertoppen over je hele gezicht aan en verdeel het product gelijkmatig. Blend de foundation voorzichtig uit voor een gladde en natuurlijke finish, vooral rond de haarlijn en kaaklijn. Kies de foundationtint die het beste bij uw natuurlijke huidskleur past voor het meest natuurlijke effect.

SAMENSTELLING

De volledige, actuele samenstelling van inci staat altijd op de verpakking

116578
a lot

Specifieke referenties

ean13
5057566108454

Revolution Conceal&Hydrate...

€ 9,20
group_work Toestemming voor cookies