• Nieuw

Stars from the stars GESCHREVEN IN DE STARS lipliner 06 Goddelijk decreet 0,3 g

€ 4,22
Inclusief belasting

Lipliner met een langhoudende, waterproof formule en een fluweelzachte, matte finish

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Stars from the stars GESCHREVEN IN DE STARS lipliner 06 Goddelijk decreet 0,3 g

Written In The Stars lipliner is een product met een langdurige, waterproof formule en een fluweelzachte matte finish. Intens gepigmenteerde, zachte textuur met een matte suède-achtige afwerking, waterdicht. Het kan zowel worden gebruikt als een klassieke lipliner om de lippen nauwkeurig te omlijnen, als als een matte lippenstift voor de hele lippen. Direct na het aanbrengen is het gemakkelijk te blenden, waardoor je een ombre effect kunt bereiken. Na het uitharden wordt het bestand tegen alle externe factoren, zoals eten, drinken of zweet. De Written In The Stars-lijn biedt lipliners verkrijgbaar in zes kleuren, waaronder 5 in nude tinten en 1 in sappig rood.

HOE TE GEBRUIKEN

Trek lichtjes de contouren van uw lippen over, beginnend vanaf het midden van de bovenlip en doorlopend naar de mondhoeken. Omlijn vervolgens uw onderlip, werkend vanuit het midden naar de mondhoeken. Je kunt ook je hele lippen opvullen met lipliner voor een matte finish.

SAMENSTELLING

Cyclopentasiloxaan, mica, synthetische was, ozokeriet, Copernicia Cerifera (Carnauba) was, CI 77492, polyethyleen, trimethylsiloxysilicaat, Euphorbia Cerifera (candelilla) was, CI 77891, microkristallijne was, silica, cyclohexasiloxaan, CI 77491, zinkstearaat, triethoxycaprylylsilaan, aluminiumhydroxide, tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116959
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805283649

Stars from the stars...

€ 4,22
group_work Toestemming voor cookies