• Nieuw

Stars from the stars MOONKISSED oogschaduw 02 Moon Glow 2,8 g

€ 10,88
Inclusief belasting

Oogschaduw is een buitengewoon voorstel dat uw oogleden een prachtige, nobele, multidimensionale gloed van de sterrenhemel geeft.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from the stars MOONKISSED oogschaduw 02 Moon Glow 2,8 g

Oogschaduw is een buitengewoon voorstel dat uw oogleden een prachtige, nobele, multidimensionale glans van de sterrenhemel geeft. Dit gebakken product transformeert zelfs de eenvoudigste make-up en creëert een absoluut unieke look met slechts een aanraking van je vingertop, als een toverstaf. Dankzij de gebakken formule bent u verzekerd van buitengewone prestaties en een hoge weerstand tegen beschadigingen. Een mooie hoes met spiegel complementeert de hoogwaardige uitstraling van dit product. Verkrijgbaar in twee super universele champagnekleuren: koeler (01 moon light ) en warmer (02 moon glow).

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen met uw vinger of een platte kwast. Om het maximale multidimensionale glittereffect te verkrijgen, breng je de schaduw aan over een oogschaduwbasis of pigmenten.

SAMENSTELLING

Calcium , synthetisch fluorflogopiet, octyldodecylstearoylstearaat, isodecylneopentanoaat, triethylhexanoïne, silica, tinoxide, fenoxyethanol, dehydroxanthaangom, ethylhexylglycerine, [+/-]: CI 77891, CI De volledige, actuele INCI-samenstelling bevindt zich altijd op de verpakking

116961
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905805285889

Stars from the stars...

€ 10,88
group_work Toestemming voor cookies