theBalm Quiet on Set geperst gezichtspoeder /04/ Deep Neutral 8 g

theBalm Quiet on Set geperst gezichtspoeder /04/ Deep Neutral 8 g

€ 18,60
Inclusief belasting
117186

Matteert de huid perfect, vermindert overtollig talg en voorkomt glans

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

0
Aantal

theBalm Quiet on Set geperst gezichtspoeder /04/ Deep Neutral 8 g

Dit lichtgeperste poeder matteert de huid perfect, vermindert overtollig talg en voorkomt dat het gezicht de hele dag glanst. De Deep Neutral-tint is perfect voor mensen met een donkere huid en biedt een natuurlijke, onberispelijke uitstraling. De formule van het poeder is verrijkt met ingrediënten die de huid verzorgen, waardoor deze zacht en soepel blijft. Het product verstopt de poriën niet, waardoor de huid kan ademen en kleine onvolkomenheden worden gemaskeerd.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng Quiet on Set-poeder met een penseel aan op het met foundation bedekte gezicht. U kunt de handeling gedurende de dag herhalen om het gewenste effect te bereiken.

SAMENSTELLING

MICA, BOORNITRIDE, CERA CARNAUBA ((COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX) CIRE DE CARNAUBA), STYREEN/DVB CROSSPOLYMEER, ZEA MAYS (MAÏS)ZETMEEL, ZINKSTEARAAT, DIMETHICONE, SILICA, CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ISOEICOSAAN, DIMETHYLIMIDAZOLIDINONE RIJST ST BOOG, DIETHYLHEXYL-SYRINGYLIDENEMALONAAT, POLYISOBUTEEN, NATRIUMDEHYDROACETAAT, STEARINEZUUR, WATER (( AQUA ) EAU), TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, IJZEROXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499).

De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

117186
veel

Specifieke referenties

EAN
681619820991

theBalm Quiet on Set...

€ 18,60
group_work Cookie toestemming