• Nieuw
Stars from the stars MOON TOUCH verfraaiende en verzorgende foundation 06 Neutral tan 25 g

Stars from the stars MOON TOUCH verfraaiende en verzorgende foundation 06 Neutral tan 25 g

€ 6,20
Inclusief belasting
117897

Verfraaiende en verzorgende foundation 06 Neutral tan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

1
Aantal

Stars from the stars MOON TOUCH verfraaiende en verzorgende foundation 06 Neutral tan 25 g

MOON TOUCH foundation is een perfecte combinatie van de verfraaiende kracht van make-up en huidverzorging. Het biedt een medium, gemakkelijk op te bouwen dekking en zorgt voor een natuurlijke, zachte, matte afwerking. De romige formule past perfect bij de huid en garandeert na het drogen een langdurige make-up, bestand tegen schuren en vocht.

Waarom is het de moeite waard om voor deze foundation te kiezen?

De rijkdom aan actieve ingrediënten zorgt niet alleen voor een perfect uiterlijk, ale ook voor een uitgebreide huidverzorging:

-Murumuru-boter: hydrateert en verzacht de huid intensief, verbetert de elasticiteit en minimaliseert de tekenen van fotoveroudering.

blue boerenwormkruidolie: verkregen uit Marokkaanse boerenwormkruid, normaliseert de werking van de talgklieren, heeft antioxiderende eigenschappen, kalmeert en verstevigt de huid.

-Vitamine E: ondersteunt de hydrolipidenlaag, beschermt de huid tegen schadelijke externe factoren en verbetert de stevigheid en structuur.

-Glycerine: Verzacht de opperhuid, heeft een occlusief, verstevigend en regenererend effect.

MOON TOUCH is de perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een foundation die de huid niet alleen verfraait maar ook verzorgt, zodat deze er de hele dag gezond en stralend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de foundation aan op je gezicht en verdeel het met een spons, borstel of vingers vanuit het midden van het gezicht naar buiten. Bouw dekking op als dat nodig is. Fixeer ten slotte je make-up met poeder.

SAMENSTELLING

Aqua , isododecaan, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, aluminiumzetmeeloctenylsuccinaat, talk, glycerine, propaandiol, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicon, hexyllauraat, silicasilylaat, gehydrogeneerd polydeceen, disteardimoniumhectoriet, sorbitansesquioleaat, polyglyceryl-4-isostearaat, lauryl PEG /PPG-18/18 Methicon, natriumchloride, Astrocaryum Murumuru-zaadboter, propyleencarbonaat, dimethicon/vinyldimethicon-crosspolymeer, tocoferol, dimethicon-crosspolymeer, dimethiconol, Tanacetum Annuum-bloemolie, Helianthus Annuus-zaadolie, Magnesium , aluminiumhydroxide, fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, parfum, [+/-]: CI77891, CI77492, CI77491, CI77499. De volledige, actuele samenstelling van Inci staat altijd op de verpakking

117897
veel

Specifieke referenties

Stars from the stars MOON...

€ 6,20
group_work Cookie toestemming