Eveline Liquid Control Dropper Foundation /005/ Ivory 32 ml

€ 7,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Dostępny

Ieder van ons droomt van een vlekkeloze en stralende teint.Dankzij de foundation LIQUID CONTROL bereikt u zelf het effect dat u krijgt van geweldige schoonheidssalons.


HOE WERKT LIQUID CONTROL HD LONG-LASTING 24 FOUNDATION?
Het verkrijgen van onzichtbare make-up is een moeilijke kunst omdat het veel kennis en vaardigheden vereist. De sleutel tot succes is de juiste basis. Gelijkmatig en nauwkeurig aangebracht zullen er geen tekenen van vermoeidheid en slaapgebrek zichtbaar zijn op de huid en zal de huid er stralend en altijd fris uitzien.LIQUID CONTROL heeft een lichte formule die de poriën niet verstopt en de huid niet belast. Hierdoor blijft de huid fluwelig aanvoelen, maar kan ze ook ademen - de foundation bedekt het gezicht als een tweede huid. De innovatieve foundation van het merk Eveline wordt gekenmerkt door een ongekende lichtheid die perfect opgaat in de huid, haar schoonheid benadrukt en onvolkomenheden minimaliseert. De foundation blijft tot 24 uur op de huid zitten en geeft een medium dekking.
• Perfect lichte formule die de poriën niet verstopt en de huid niet overbelast.
• De foundation laat het gezicht er onberispelijk uitzien en alle imperfecties worden verborgen.
• De cosmetica zat in een luxe verpakking - dik matglas beschermt tegen zonlicht.
• Druppelaar vergemakkelijkt het aanbrengen en zorgt voor een nog betere dekking van de huid.


LIQUID CONTROL is een product dat in de make-uptas zou moeten zitten van elke vrouw die om haar uiterlijk geeft. De foundation is gemaakt voor vrouwen die houden van hoogwaardige cosmetica met een langere houdbaarheid.
 

65017
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901761961850

Eveline Liquid Control...

€ 7,90
group_work Toestemming voor cookies