SkinTra Brightoner zuurrijke gezichtstonic het hele jaar door 9% 100 ml

€ 16,60
Inclusief belasting

Zure tonic, een uitstekende optie voor thuisverzorging het hele jaar door

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8

SkinTra Brightoner zuurrijke gezichtstonic het hele jaar door 9% 100 ml

SkinTra - Brightoner is een zure toner die het hele jaar door een uitstekende optie is voor thuisverzorging. Bevat ingrediënten zoals amandelzuur, kojinezuur, tranexaminezuur, azeloglycine en vitamine C, die helpen de huid te exfoliëren, glad te maken en te verhelderen. Door de activiteit van het enzym tyrosinase te remmen, beperkt het tonicum de synthese van melanine, waardoor het risico op nieuwe verkleuringen wordt verminderd.

Hoofdingrediënten:

- Amandelzuur 5 %: Exfolieert de opperhuid, verlicht verkleuringen, deblokkeert de talgklieren, heeft antibacteriële eigenschappen, wat helpt acne te minimaliseren.

-Kojiczuur 1% : remt tyrosinase, reguleert de werking van de talgklieren en minimaliseert het aantal puistjes.

-Tranexaminezuur 2%: Verlicht epidermale en dermo-epidermale verkleuringen, remt tyrosinase, bestrijdt vrije radicalen.

-Geëthyleerde vorm van vitamine C 1%: verheldert verkleuringen, heeft antioxiderende eigenschappen.

-Azeloglycine 1%: Verheldert verkleuringen, reguleert de werking van de talgklieren, heeft ontstekingsremmende eigenschappen.

Productactie:

-Versnelt de exfoliatie van de opperhuid.

- Verlicht en verheldert de huid en voorkomt de vorming van nieuwe verkleuringen.

-Vermindert de vorming van puistjes en mee-eters.

Deze tonic wordt aanbevolen voor mensen met een vale, matte, onzuivere huid, met verkleuringen en neiging tot acne en mee-eters. Het product heeft geen fototoxisch of fotosensibiliserend potentieel en is geschikt voor gebruik het hele jaar door.

HOE TE GEBRUIKEN

Eerste toepassing: Breng op een schoon en droog gezicht 4-5 druppels van het product aan met uw handen. Je kunt even wachten en daar de crème aanbrengen of de verzorging afmaken.

Volgende apps:

Methode 1: breng 4-5 druppels van het product aan op een schoon en droog gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Hier beëindigt u uw zorg. Voor een sterker effect breng je een tweede laag aan. Gebruik de tonic 1-5 keer per week en max. 3 avonden op rij.

Methode 2: breng 4-5 druppels van het product aan op een schoon en droog gezicht, vermijd het gebied rond de ogen. Wacht tot het volledig is opgenomen en breng de crème aan. Als u ongeveer 15 minuten wacht voordat u de crème aanbrengt, krijgt u sterkere eigenschappen van de toner. Gebruik 1-5 keer per week en max. 3 avonden op rij.

Methode 3: Je kunt de tonic op plekken of op specifieke delen van het gezicht gebruiken, bijvoorbeeld de T-zone. Het applicatiepatroon is hetzelfde als bij "manier 1" of "manier 2".

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), propaandiol, amandelzuur, tranexaminezuur, arginine, kojinezuur, kaliumazelloyldiglycinaat, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , dehydroazijnzuur, benzylalcohol, natriummetabisulfiet. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114039
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666031

SkinTra Brightoner...

€ 16,60
group_work Toestemming voor cookies