SkinTra Destructor jaarrond zure Peeling 24% 100 ml

€ 18,80
Inclusief belasting

Zure Peeling is een revolutionair product voor gezichts- en lichaamsverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
12

SkinTra Destructor jaarrond zure Peeling 24% 100 ml

SkinTra - Destructor-acid peeling is een revolutionair gezichts- en lichaamsverzorgingsproduct dat zorgt voor een diepe exfoliatie, verzachting en verheldering van de huid. Dankzij het gehalte aan amandelzuur, kojinezuur, tranexaminezuur, azeloglycine en vitamine C heeft deze peeling het vermogen om verkleuringen te remmen, ontstekingsremmende eigenschappen te hebben en dzik te minimaliseren. Het is een ideale keuze voor mensen met een ongelijkmatige teint, vale huid, mee-eters en puistjes. Het kan zowel op het gezicht als op het lichaam worden gebruikt en zorgt voor gladheid, vermindert onvolkomenheden en verheldert de huid. Het product heeft geen fototoxisch of fotosensibiliserend potentieel, wat betekent dat u het het hele jaar door kunt gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng op een schone en droge gezichtshuid 5 druppels van het product aan met uw hand of een penseel. Was het residu na 5 minuten af ​​met lauw water. Tonifieer vervolgens uw huid en breng een voedende crème aan.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), amandelzuur, propaandiol, tranexaminezuur, kaliumazelloyldiglycinaat, kojinezuur, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , xanthaangom, dehydroazijnzuur, benzylalcohol, natriummetabisulfiet. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114042
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903991666093

SkinTra Destructor jaarrond...

€ 18,80
group_work Toestemming voor cookies