Apis Ceramide Power herstellend gezichtsmasker voor de nacht 50 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Het werkt geweldig voor de droge, grijze, vermoeide en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
19

Apis Ceramide Power herstellend nachtmasker 50 ml

Ceramiden 6 verborgen in moderne dragers in combinatie met plantaardige Yuzu-ceramiden bereiken de diepste lagen van de opperhuid, waar ze de natuurlijke hydrolipidenlaag herstellen en het hydratatieniveau verbeteren. Het masker, versterkt met perzikolie, karitéboter, caroteen, biologisch neroliwater en passievruchtextract, zal een positief effect hebben op de intensieve nachtelijke regeneratie. Multidimensionale werking maakt de huid zacht, soepel en uitgerust na het ontwaken. Het werkt geweldig voor de droge, grijze, vermoeide en gevoelige huid.

Actieve ingrediënten

- Yuzu-ceramiden - verkregen uit de Chinese Yuzu-citroen. Het is een bron van plantaardige ceramiden die analogen zijn van menselijke ceramiden II IV, die de structuur vormen van het stratum corneum. Het zorgt voor de reconstructie van de barrièrefunctie, herstelt optimale hydratatie, elasticiteit en gladheid van de opperhuid.

- Ceramiden 6 - ingesloten in liposomen, beïnvloeden de integriteit en elasticiteit van de opperhuid. Ze beschermen de huid tegen externe factoren. Ze verminderen het waterverlies door het gehalte ervan in het stratum corneum te reguleren. Ze hebben anti-rimpel en hydraterende eigenschappen.

- Perzikolie - heeft prachtige revitaliserende, voedende, regenererende en hydraterende eigenschappen. Het helpt uitdroging van de huid te voorkomen, maakt rimpels glad en verhoogt de elasticiteit en elasticiteit.

- Karitéboter - is een rijke bron van vit. A, E die overeenkomen met b.v. om huidverouderingsprocessen te vertragen en te beschermen tegen vrije radicalen. Het beschermt de huid effectief tegen schadelijke externe factoren en heeft bovendien verzachtende eigenschappen.

- Caroteen - stimuleert de productie en reconstructie van collageenvezels, verantwoordelijk voor huidspanning.

- Organisch neroli-hydrolaat - verfrist, reinigt en verstevigt de huid, heeft een ontspannend, ontspannend en rustgevend effect. Het vermindert zwelling en roodheid, ondersteunt de regeneratie van de huid. Het egaliseert de huidskleur en verbetert de bloedcirculatie.

- Passievruchtextract - voedt de huid, hydrateert en verzacht.

- Bio-propaandiol - is een plantaardig alternatief voor glycol, heeft een hydraterende werking, ondersteunt de penetratie van actieve ingrediënten in de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, masseer zachtjes en laat het een nacht staan. Reinig na het ontwaken de huid van productresten en breng een voedende dagcrème uit dezelfde lijn aan.

SAMENSTELLING

Aqua , Prunus Persica-kernelolie, Butyrospermum Parkii-boter, propaandiol, cetearylalcohol & ceteareth 20, natriumacrylaatcopolymeer & lecithine, Citrus Aurantium Amara (bittere Orange ) bloem & capryrylglycol & glycerine, squalane, Dunaliella Salina-extract, Helianthus Annuus-zaadolie, benzylalcohol, salicylzuur, sorbinezuur , Sorbitol, Panthenol , Glucose, Trilaureth-4-fosfaat, Carmithine, Ceramide 6, Butyleenglycol & Citrus Junos Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Cetyl Alcohol, Gehydrolyseerde Caesalpinia Spinosa Gom, Tocoferol, Glycine Soja (Soja) Zaad Extract, Parfum. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109402
a lot

Specifieke referenties

ean13
5901810008192

Apis Ceramide Power...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies