Apis Your Home Spa Lifting Eye Bloemblaadjes 1 paar

€ 3,50
Inclusief belasting

Rimpelvermindering en liftend effect

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Laatste items in voorraad

Apis Your Home Spa Lifting Eye Bloemblaadjes 1 paar

Extreem geconcentreerde ingrediënten zorgen voor een perfecte hydratatie van de tere huid onder de ogen.Natuurlijke theevezelstof gedrenkt in 4D hyaluronzuur zal de hydratatie van de huid effectief verhogen. Aan de andere kant garandeert de ongebruikelijke combinatie van Zwitserse bevroren wijn met polysacchariden een onmiddellijk liftend effect en vermindert het rimpels. Verrijkt met extract van rode algen en adaptogeen van de chaga-paddenstoel, biedt het:

- Optimale hydratatie van de huid rond de ogen lang na het aanbrengen.

- Vermindering van rimpels en een liftend effect dat u vrijwel direct zult merken na het verwijderen van de pleisters.

- Stevige huid en frisse uitstraling - terwijl optimale voeding en oxygenatie van huidcellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Haal de bloemblaadjes uit de verpakking. Plak de pleisters voorzichtig onder de ogen op de gereinigde huid, verwijder vervolgens de beschermlaag en laat 20 minuten intrekken. Masseer na het verwijderen van de pads de rest van het preparaat zachtjes in de huid en wacht tot het volledig is opgenomen. Gebruik 2 keer per week. Als je het effect van de vlokken wilt optimaliseren, laat ze dan voor gebruik in de koelkast afkoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , Natrium Geacetyleerd Hyaluronaat, Natriumhyaluronaat, Natriumhyaluronaat Crosspolymeer, Gehydrolyseerd Natriumhyaluronaat, Wijn, Caesalpina Spinozagom, Martodextrine, Corallina Glycerine, Inonotus Obliquus (Paddenstoel) Extract Benzyl Alcohol, Salicylzuur, Sorbinezuur

109413
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5901810007683

Apis Your Home Spa Lifting...

€ 3,50
group_work Toestemming voor cookies