Tołpa Dermo Face Enzyme. Peeling 3 enzymen 8 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Verwijdert vereelte opperhuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Tołpa Dermo Face Enzyme. Peeling 3 enzymen 8 ml

Het werkt als een peeling, maar bevat geen deeltjes of AHA -zuren. Het verwijdert vereelte opperhuid dankzij drie actieve enzymen, zonder wrijven of extra irritatie. Reinigt de poriën diep, voorkomt dat ze verstopt raken en vermindert de hoeveelheid mee-eters. Het reguleert de verhoorning van de opperhuid en maakt het oppervlak glad. Elimineert terugkerende en hardnekkige imperfecties. Maakt de huid vernieuwd, gehydrateerd, mat en vrij van mee-eters. Geschikt voor de gevoelige, allergische, gemengde, vette en acne huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de peeling aan op een gereinigd gezicht, vermijd de oogcontour en laat een dikke laag achter. na 10 minuten Masseer zachtjes met natte handen, beginnend vanaf de nek, via de kin, wangen, neus en voorhoofd. Daarna afspoelen met lauw water. Gebruik 2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Papaïne, Natriumpolyacrylaat, Turfextract, Parfum, Bromelaïne, Bacillus Ferment, Xanthaangom, Glycerylcaprylaat, Triethylcitraat, Natriumfytaat, Propyleenglycol, Kaliumsorbaat, Benzoëzuur, Methylpropaandiol, Caprylylglycol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

109461
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719416309

Tołpa Dermo Face Enzyme....

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies