L'biotica Dermomask Night Acitve Gezichtsmasker Herstellende Exfoliatie 12 ml

€ 1,90
Inclusief belasting

Het Exfoliation Repair Mask bevat 3% amandelzuur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

L'biotica Dermomask Night Acitve Gezichtsmasker Herstellende Exfoliatie 12 ml

Het Exfoliation Repair Mask bevat 3% amandelzuur, dat zacht en veilig de celvernieuwing van de huid stimuleert. Het verzacht de structuur van de huid en verbetert de kleur. Als gevolg hiervan worden de poriën en acne-laesies verminderd. Het anti-verouderingseffect van de formule wordt versterkt door het gehalte aan maar liefst 2% Ellagi-C, een nauwkeurig actief ingrediënt. Ellagi-C verhoogt de concentratie van pure vitamine C in fibroblasten die betrokken zijn bij de collageensynthese. Vermindert zichtbaar bestaande rimpels. De nobele essentie van de witte truffel zorgt ervoor dat de huid na de behandeling weer fluweelzacht en stralend wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het masker 's avonds over de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. We raden aan om de toepassing tussen 22:00 en 1:00, wanneer de vermenigvuldigde deling van huidcellen begint. Wacht tot het is opgenomen. Laat de hele nacht staan. In de ochtend afwassen met lauw water. Gebruik 1-2 keer per week.

Vermijd de ogen. Vermijd na de behandeling zonnebaden en gebruik crèmes met een UV-filter. Alvorens het masker te gebruiken, wordt aanbevolen om een tolerantietest uit te voeren op de huid van de onderarm. Een licht tintelend gevoel tijdens de ingreep, evenals een roze en/of vervellende opperhuid is een normale reactie, hoewel dit niet hoeft te gebeuren. Een alarmerend symptoom is toenemende hitte en branderig gevoel, en als ze optreden, moet het masker onmiddellijk met lauw water worden afgewassen.

Contra-indicaties: schade aan de opperhuid, ontstekingsprocessen van de huid, psoriasis, atopische dermatitis, virale infecties (herpes), mycose in het toepassingsgebied, dzik in de actieve fase, verse littekens, huidkanker, retinoïdetherapie, neiging tot verkleuring, zwangerschap en borstvoeding .

SAMENSTELLING

Aqua , gehydrogeneerd polydeceen, glycerylstearaat, glycerine, amandelzuur, PPG-3 benzylethermyristaat, isononylisononanoaat, PEG-100-stearaat, cetearylalcohol, persea gratissima ( Avocado )-olie, stearinezuur, propaandiol, dimethicon, polyquaternium-37, anogeissus Leiocarpus schors extract, Knol Magnatum extract, natriumlactaat, melkzuur, fenoxyethanol, parfum, citroenzuur, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, CI 42090, CI 19140

109884
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905279070066

L'biotica Dermomask Night...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies