L'biotica Dermomask Night Acitve Gezichtsmasker Rimpelvullend 12 ml

€ 1,90
Inclusief belasting

Rimpelvullend reparatiemasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

L'biotica Dermomask Night Acitve Gezichtsmasker Rimpelvullend 12 ml

Rimpelvullend reparatiemasker bevat maar liefst 2% Lipo Peptide die de synthese van 6 ingrediënten van de dermis stimuleert. Lipo Peptide vult rimpels van binnenuit en egaliseert huidholten. De groeven op het voorhoofd en de "kraaienpootjes" worden gladgestreken alsof ze een facelift hebben ondergaan. Het anti-aging effect van de formule wordt versterkt door het gehalte aan maar liefst 3% hyaluronzuur, dat niet alleen sterk hydrateert, maar ook de huid stimuleert om tekenen van veroudering te bestrijden. De nobele essentie van de witte truffel zorgt ervoor dat de huid na de behandeling weer fluweelzacht en stralend wordt.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het masker 's avonds over de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. We raden aan om de toepassing tussen 22:00 en 1:00, wanneer de vermenigvuldigde deling van huidcellen begint. Wacht tot het is opgenomen. Laat de hele nacht staan. In de ochtend afwassen met lauw water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, gehydrogeneerd polydeceen, glycerylstearaat, PPG-3 benzylethermyristaat, isononylisononanoaat, PEG-100-stearaat, Persea Gratissima ( Avocado ) olie, stearinezuur, dimethicon, cyclopentasiloxaan, cetearylalcohol, natriumhyaluronaat, palmitoyltripeptide-38, Tuber Magnatum-extract, natriumpolyacrylaat, hydroxypropylcyclodextrine, fenoxyethanol, parfum, citroenzuur, hexylkaneelaldehyde, butylfenylmethylpropional, hydroxyisohexyl 3-cyclohexeencarboxaldehyde, hydroxycitrinellal, linalool, limoneen, citronellol, siliciumdioxide, Calcium , tinoxide, natriumbenzoaat, kalium Sorbate, Ethylhexylglycerin, CI 77891, CI42090 Huidige samenstelling zoals vermeld op de productverpakking

109889
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905279070110

L'biotica Dermomask Night...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies