L'biotica Dermomask Night Acitve gezichtsmasker Vita C + Rejuvenation 12 ml

€ 1,90
Inclusief belasting

Brengt onmiddellijk de natuurlijke schoonheid van de huid naar boven

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3

L'biotica Dermomask Night Acitve gezichtsmasker Vita C + Rejuvenation 12 ml

Het masker is een anti-aging masker dat gebruik maakt van de cyclus van verhoogde, nachtelijke celvernieuwing. Brengt onmiddellijk de natuurlijke schoonheid van de huid naar boven. Het effect is als na luxueuze behandelingen in schoonheidssalons. Het VITA C+ Rejuvenation-reparatiemasker bevat 5 % Neuroguard, een innovatieve werkzame stof die een baanbrekende benadering vertegenwoordigt bij het beheersen van de tekenen van veroudering. Neuroguard beschermt tegen huidveroudering door de intercellulaire communicatie te stimuleren en het netwerk van neuronen te reactiveren dat verantwoordelijk is voor een jong en fris uiterlijk. Een gerevitaliseerde huid krijgt haar stevigheid terug en rimpels worden aanzienlijk ondieper. Het anti-aging effect van het masker wordt versterkt door het gehalte aan 2% vitamine C+. De geavanceerde vorm van de vitamine wordt onmiddellijk geactiveerd op de huid en wordt gemakkelijk opgenomen in de diepere delen. Het beschermt huidcellen tegen oxidatieve stress, verhoogt de huiddichtheid en elasticiteit. Het herstelt zijn stralende uiterlijk en gezonde, egale kleur. Geconcentreerde essentie van Golden Algae beschermt DNA tegen afbraak en fotoveroudering en handhaaft de cellulaire integriteit van de huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Verdeel het masker 's avonds over de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. We raden aan om de toepassing tussen 22:00 en 1:00, wanneer de vermenigvuldigde deling van huidcellen begint. Wacht tot het is opgenomen. Laat de hele nacht staan. In de ochtend afwassen met lauw water. Gebruik 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Gehydrogeneerd Polydeceen, Glycerylstearaat, PPG-3 Benzyl Ether Myristaat, Isononyl Isononanoaat, PEG-100 Stearaat, Persea Gratissima ( Avocado ) Olie, Stearinezuur, Dimethicon, Cyclopentasiloxaan, Cetearyl Alcohol, Undaria Pinnatifida Extract, Colloïdaal Gold , Orchis Mascula-bloemenextract, natriumpolyacrylaat, fenoxyethanol, parfum, butylfenylmethylpropional, linalool, citronellol, benzylsalicylaat, coumarine, mica, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, ethylhexylglycerine, CI 77891, CI 77491

109890
a lot

Specifieke referenties

ean13
5905279070271

L'biotica Dermomask Night...

€ 1,90
group_work Toestemming voor cookies