Dax Perfecta Express Cocktail Mask Gezichtsmasker SOS stralende huid 8 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Licht crèmekleurig gezichtsmasker.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Dax Perfecta Express Cocktail Mask Gezichtsmasker SOS stralende huid 8 ml

We presenteren een modern crèmemasker, dat een uitzonderlijk lichte consistentie heeft en tekenen van vermoeidheid en hypoxie elimineert. Dit masker herstelt de glans van de huid en verfrist deze. We raden aan dit masker te gebruiken wanneer uw teint moet worden geregenereerd en onmiddellijk moet worden verbeterd. Dit masker zal ook geweldig werken als make-upbasis voor de "grote exit". De lichte textuur belast de huid niet en de actieve ingrediënten helpen haar voor te bereiden op het aanbrengen van make-up, terwijl ze regenereert en haar uiterlijk verbetert. Wacht niet langer, probeer een modern crèmemasker dat uw huid zal verfrissen en haar stralende uiterlijk zal herstellen.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van het gezicht en rond de ogen. Niet wassen. Make-up kan na ongeveer 10-15 minuten worden aangebracht. Aanbevolen om zo vaak als nodig te gebruiken.

SAMENSTELLING

Aqua , gehydrogeneerd polydeceen, glycerine, natriumhyaluronaat, dimethicon/vinyldimethicon crosspolymeer, silica, cichorium intybus-worteloligosacchariden, caesalpinia spinosa-gom, acetyl-heptapeptide-9, colloïdaal Gold , acrylaten/C10-30-alkylacrylaat-crosspolymeer, carbomeer, polyglyceryl-3-diisostearaat , Hydroxyacetophenone, Fenoxyethanol, Dinatrium EDTA, BHA, Natriumhydroxide, Parfum, Mica, CI 77891, Tin Oxide. Op de verpakking staat de actuele samenstelling vermeld.

110344

Specifieke referenties

ean13
5900525051363

Dax Perfecta Express...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies