Dax Perfecta Beauty Vitamin proB5 geconcentreerde Vitamin gezichtsmasker-conditioner 8 ml

€ 1,50
Inclusief belasting

Het masker hydrateert intensief, kalmeert irritaties en verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Dax Perfecta Beauty Vitamin proB5 geconcentreerde Vitamin gezichtsmasker-conditioner 8 ml

Geconcentreerde vitaminemasker-conditioner VITAMIN proB5 hydrateert intensief, kalmeert irritaties en kalmeert de huid, dankzij de aanwezigheid van provitamine B5. Daarnaast zorgen hyaluronzuur en betaïne voor een dubbele portie hydratatie en beschermen ze tegen vochtverlies vanuit de opperhuid. Macadamia-olie heeft uitstekende nutritionele eigenschappen en beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van externe factoren. De fluweelzachte hydro zorgt voor een onmiddellijk gevoel van hydratatie, verlichting en verfrissing. Het masker heeft een delicate geur van zuidelijk fruit, viooltjes en jasmijn. Het wordt aanbevolen voor alle huidtypes.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikke laag van het masker aan op de gereinigde huid, vermijd hierbij de oogcontour. Laat 5 -10 minuten intrekken. Masseer na deze tijd het teveel in de huid of was het af.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, betaïne, capryl/caprinezuurtriglyceride, natriumacrylaatcopolymeer, Panthenol , isopropylpalmitaat, trioleïne, cichorium-intybusworteloligosacchariden, glyceryldioleaat, natriumhyaluronaat, macadamia-integrifolia-zaadolie, caesalpinia spinosa-gom, gluconolacton, lecithine, Calcium , propyleen Glycol, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Parfum, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, CI 42090. De huidige samenstelling staat op de verpakking.

110348
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900525079787

Dax Perfecta Beauty Vitamin...

€ 1,50
group_work Toestemming voor cookies