• -15%
  • 15%

Kimoco Beauty hydro hydraterend lipmasker 5 stuks

€ 3,31
€ 3,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 3,90

Vochtinbrengend Hydro lipmasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Kimoco Beauty hydro hydraterend lipmasker 5 stuks

Vochtinbrengend hydrogel-lipmasker is een ideaal product voor mensen die de tere huid van hun lippen willen verzorgen. Het masker in zijn samenstelling bevat natuurlijke ingrediënten die de huid effectief hydrateren en voeden, waardoor de lippen glad en zacht aanvoelen. De maskers zijn gemaakt van hydrogel, dat zich perfect aan de huid hecht en zorgt voor een maximale opname van voedingsstoffen. Hierdoor zien de lippen er na een paar minuten gebruik gezonder uit, vol glans en aanzienlijk minder snel uitdrogend. Het product is verkrijgbaar in een verpakking van 5 stuks, waardoor het handig is om elke dag te gebruiken. Je kunt het op elk moment meenemen op reis, naar het werk of naar school om de conditie van de huid van je lippen te verzorgen.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op gereinigde lippen en ongeveer 15-20 minuten laten intrekken. Masseer de resterende gel zachtjes op de huid. Gebruik een paar keer per week en wanneer je wilt dat je lipmake-up er onberispelijk uitziet.

SAMENSTELLING

Water , Glycerine, Butyleenglycol, Propyleenglycol, Chondrus Crispus-poeder, Natriumhyaluronaat, Dextran, Mel, Collageen, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Fragaria Chiloensis Ananassa-extract, Polysorbaat 20, Methylparaben, Caprylhydroxamic Acid, Fragrance, CI 14815. productverpakking

110704
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903794192003

Kimoco Beauty hydro...

€ 3,90 € 3,31
group_work Toestemming voor cookies