Balea Gezichtsmasker Melk en Honing 16 ml

€ 1,50
Inclusief belasting

Melk en honing gezichtsmasker

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Balea Gezichtsmasker Melk en Honing 16 ml

Het gezichtsmasker met melk en honing voedt en verwent de huid intensief en zorgt ervoor dat aan haar unieke behoeften wordt voldaan. Dit masker met macadamianotenolie zorgt voor onmiddellijke en langdurige hydratatie van de huid na het aanbrengen. Zorgt voor een intensieve verzorging en geeft het gevoel van een fluweelzachte huid. De formule met melk en acaciahoning verwent de huid, voedt haar zachtjes en maakt haar glad. Het resultaat is dat de vermoeide, gestreste huid haar natuurlijke frisse, stralende uiterlijk terugkrijgt. Geformuleerd zonder microplastics en in water oplosbare synthetische polymeren.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het reinigen royaal en gelijkmatig op het gezicht aanbrengen, oog- en mondgebied vermijden. Wacht 10-15 minuten. Verwijder de restanten van het masker met een zacht cosmetisch tissue. Niet wassen. Gebruik 1-2 keer per week indien nodig. Het pakket is genoeg voor twee toepassingen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, cetearylalcohol, glycerylstearaatcitraat, macadamia integrifolia-zaadolie, decyloleaat, ethylhexylisononanoaat, sesamindicum-zaadolie, zea mays-kiemolie, gehydrogeneerde plantaardige glyceriden, lac-poeder, mel, persea gratissima-olie, tocoferylacetaat, panthenol , fenoxyethanol, xanthaangom, parfum, allantoïne, ethylhexylglycerine, dinatriumedta, prunus amygdalus dulcis-olie, arachis hypogaea-olie, glycolipiden, sclerotiumgom, daucus carota sativa-wortelextract, pantolacton, benzylalcohol, isopropylmyristaat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, lecithine, ascorbylpalmitaat, glycerylstearaat, citroenzuur, prunus amygdalus dulcis fruitextract, tocoferol, glyceryloleaat, galactaarzuur, beta-caroteen. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110779
a lot

Specifieke referenties

ean13
4066447072020

Balea Gezichtsmasker Melk...

€ 1,50
group_work Toestemming voor cookies