Balea Hyaluronisch gezichtsmasker 16 ml

€ 1,50
Inclusief belasting

Hyaluronisch gezichtsmasker is een innovatief product voor gezichtshuidverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Balea Hyaluronisch gezichtsmasker 16 ml

Hyaluronisch gezichtsmasker is een innovatief product voor gezichtshuidverzorging. Dit masker bevat een speciale formule met natriumhyaluronaat, die de huid effectief hydrateert en voedt, waardoor deze glad en zacht wordt. Dankzij de lichte en niet-vette consistentie wordt het hyaluron-gezichtsmasker snel opgenomen, waardoor er geen onaangename film of zwaar gevoel op de huid achterblijft. Het masker heeft een rustgevend en rustgevend effect op de huid en regelmatig gebruik helpt de elasticiteit en stevigheid te verbeteren. Het product is perfect voor gebruik op een droge en vochtarme huid, omdat het effectief hydrateert en water vasthoudt in de opperhuid, waardoor uitdroging en irritatie wordt voorkomen. Het masker kan door mensen met alle huidtypes worden gebruikt en de delicate geur maakt het aanbrengen van het product aangenaam en ontspannend. Hyaluronisch gezichtsmasker is een ideale keuze voor mensen die hun huid willen hydrateren en voeden, vooral in de herfst en winter, wanneer de huid speciale bescherming en verzorging nodig heeft. Dankzij de kleine verpakking past het product gemakkelijk in elke handtas of zak, waardoor een snelle en gemakkelijke hydratatie van de huid in elke situatie mogelijk is.

HOE TE GEBRUIKEN

Was uw gezicht grondig en droog het af met een handdoek en breng het masker op uw gezicht aan, waarbij u de oog- en mondzone vermijdt. Laat 10-15 minuten intrekken. Verwijder de restanten van het masker met een zacht cosmetisch tissue of masseer zachtjes in en vertrek.

SAMENSTELLING

Aqua glycerine helianthus annuus zaadolie alcohol denat. betaïne coco-caprylaat isostearylalcohol butyleenglycol cocoaat prunus amygdalus dulcis olie panthenol natriumhyaluronaat magnesium zinkgluconaat copper biosaccharide gom-1 ethylcellulose fenoxyethanol gellangom xanthaangom parfum ethylhexylglycerine tocoferol citroenzuur pantolacton ci 42090 Huidige samenstelling zoals vermeld op productverpakking

110787

Specifieke referenties

ean13
4066447071955

Balea Hyaluronisch...

€ 1,50
group_work Toestemming voor cookies