Nowa Kosmetyka Masker met Kurkuma voor de dapperen 60 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Het helpt bij een snellere genezing van acne-laesies, voorkomt verkleuring en egaliseert de huidskleur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Nowa Kosmetyka Masker met Kurkuma voor de dapperen 60 ml

Het maken van gezichtsmaskers met kurkuma kan in deze categorie vallen - het mengen van gele mengsels kan eng zijn, vooral als er een teveel aan is, dat vervolgens moet worden afgewassen. Kurkuma is echter gewoon geweldig! Het helpt bij een snellere genezing van acne-laesies, voorkomt verkleuring en egaliseert de huidskleur. Het verwijdert vrije radicalen en houdt de huid stevig. Als we de effecten ervan combineren met hydraterende honing, kalmerende calendula, prebiotische inuline, voedende sheaboter, krachtige vitamine C en reinigende klei, kunnen we er zeker van zijn dat de verzorging met maskers alomvattend, effectief en bevredigend zal zijn.

Wat bevat dit masker?

- Calendula-infusie: een favoriete plant die irritatie tegengaat, genezing versnelt en kalmeert. Perfect voor alle huidtypes, van droog tot vet en acne.

- Karitéboter: milde, universele en allergeenarme boter, rijk aan vitamine A en E, die de regeneratie ondersteunen en huidproblemen verzachten. Het maakt de huid glad en elastisch, en een lichte beschermlaag beschermt tegen externe factoren.

- Kurkuma: een veelzijdig schoonheidsingrediënt en onze favoriet. Perfect voor de huid die vatbaar is voor acne en verkleuring dankzij de ontstekingsremmende en kleurbalancerende eigenschappen. Het bestrijdt effectief de tekenen van huidveroudering door elastine te beschermen en de bloedsomloop te verbeteren, wat zich vertaalt in stevigheid en een gezond, stralend uiterlijk.

- Kaolien: een delicate, witte klei die onzuiverheden absorbeert en de poriën van de huid vernauwt, zonder deze intens uit te drogen. Het is geschikt voor verschillende huidtypes, ook voor de gevoelige huid.

- Squalane: een ingrediënt afgeleid van olijven dat de tekorten in de lipidelaag van de epidermis aanvult, vocht vasthoudt en de huid beschermt, terwijl het lichtheid en non-comedogeniciteit behoudt.

- Honing: bevat suikers, wassen, pollen, eiwitten en vluchtige stoffen die de huid hydrateren, glad maken en een stralende uitstraling geven. Mier werkt ook

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik in de avondverzorging, 2 keer per week. Kan een lichte gele tint op de huid achterlaten. Het zou tegen de ochtend moeten verdwijnen, maar als je er last van hebt, kun je je gezicht na gebruik wassen met water en een milde reiniger.

SAMENSTELLING

Aqua Met Infusie Van Calendula Officinalis, Butyrospermum Parkii Boter, Curcuma Longa Wortel, Kaolien, Squalaan, Isoamyl Lauraat, Cetearyl Alcohol, Mel, Tocopheryl Acetaat, Inuline, Dipteryx Odorata Bean Extract, Cetearyl Glucoside, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Xanthaangom, Dehydroazijnzuur, Benzyl alcohol. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111149
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903864749410

Nowa Kosmetyka Masker met...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies