Isana Avocado Glow Gezichtsmasker 16 ml

€ 1,29
Inclusief belasting

Het heeft een verzachtende en hydraterende werking op alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

Isana Avocado Glow Gezichtsmasker 16 ml

Avocado Glow masker met avocado-extract is een uitstekend verzorgingsproduct dat alle huidtypes kalmeert en hydrateert. De formule bevat stimulerend retinol , d.w.z. vitamine A, dat huidvernieuwingsprocessen stimuleert. Bovendien helpen amandelolie en sheaboter de elasticiteit van de huid te behouden. De werking van het masker vertaalt zich in een natuurlijke, stralende teint. De huid wordt meer gehydrateerd en dankzij retinol worden vernieuwingsprocessen gestimuleerd, wat kan bijdragen aan het verbeteren van het algehele uiterlijk van de huid. Dit product is ook dermatologisch getest op huidtolerantie, wat betekent dat het veilig en geschikt is voor de meeste mensen. Bovendien heeft het een huidneutrale pH, wat belangrijk is voor het behoud van de natuurlijke balans. Het masker met avocado-extract is een effectieve oplossing die helpt de huid te hydrateren, te voeden en te verbeteren. Het kalmerende en stimulerende effect zorgt ervoor dat de huid er natuurlijk mooi en stralend uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN

Na het reinigen royaal en gelijkmatig aanbrengen op gezicht, hals en decolleté. Sla het oog- en mondgebied over. Na 10-15 minuten het teveel inmasseren of verwijderen met een cosmetisch tissue. Gebruik regelmatig 1-2 keer per week.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, ethylhexylisononanoaat, glycerilstearaatcitraat, cetearylalcohol, Helianthus annuus-zaadolie, butyleenglycol, Decyl-oleaat, gehydrogeneerde plantaardige glyceriden, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, sessam-sesamzaadolie Boter, retinylpalmitaat, tocoferol, extract van punica-granaatappelfruit, Persea Gratissima-fruitextract, fenoxyethanol, xanthaangom, limoneen, ethylhexylglycerine, parfum, linalool, kaliumsorbaat, citral, sorbinezuur

111415
a lot

Specifieke referenties

ean13
4305615759968

Isana Avocado Glow...

€ 1,29
group_work Toestemming voor cookies