Isana hydro ooglapjes Framboos 2 stuks

€ 2,11
Inclusief belasting

Herleeft de oogcontour met een unieke combinatie van vitamine C

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Isana hydro ooglapjes Framboos 2 stuks

Deze magische oogverzorgingspleister revitaliseert de oogcontour met een unieke combinatie van vitamine C, hyaluronzuur en frambozenextract voor de perfecte glans. De aangenaam verkoelende vlindervormige vlokken verzorgen de tere huid rond de ogen en hydrateren deze intensief. Het werkt tegen donkere kringen, wallen en zichtbare tekenen van vermoeidheid, waardoor de huid fris en stralend blijft. Voor een extra verfrissend gevoel leg je de pleisters voor gebruik even in de koelkast.

HOE TE GEBRUIKEN

Scheur de folie af en verwijder de oogkussentjes. Plaats de pleisters op de gereinigde huid net onder de ogen. Laat ze 15-20 minuten inwerken. Verwijder de pads en masseer het residu zachtjes in de huid.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Sorbitol, Trehalose, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid , Rubus Idaeus Fruit Extract, Natriumhyaluronaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat, Chondrus Crispus Poeder, Glucomannan, Hydroxyacetofenon, 1,2-Hexaandiol, Kaliumchloride, Maltodextrine, Synthetisch Fluorflogopiet , tinoxide, proline, natriumbenzoaat, citroenzuur, parfum, CI 77491, CI 77891 Huidige samenstelling vermeld op de productverpakking

111425

Specifieke referenties

ean13
4305615946542

Isana hydro ooglapjes...

€ 2,11
group_work Toestemming voor cookies