Bielenda ZŁOTE CERAMIDY Anti-rimpel Sterk verstevigend gezichtsmasker 8 ml

€ 1,10
Inclusief belasting

Het masker verbetert op een snelle en effectieve manier de kwaliteit van de droge, tere en gevoelige huid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Bielenda ZŁOTE CERAMIDY Anti-rimpel Sterk verstevigend gezichtsmasker 8 ml

Het masker verbetert op een snelle en effectieve manier de kwaliteit van de droge, tere en gevoelige huid. De werking omvat het verstevigen en revitaliseren van de rijpe huid, intensieve hydratatie, het gladmaken en herstellen van de glans en uitstraling van de huid. Bovendien verlicht het masker dankzij het gehalte aan parels prachtig de grijze teint. Dit geconcentreerde masker heeft een fluweelzachte, romige formule en maakt gebruik van de kracht van ceramiden om de huid diep te reconstrueren en te herstellen. Bovendien zorgt het gehalte aan 24-karaats goud en collageen voor optimale hydratatie en versteviging, wat een effectieve en geavanceerde anti-rimpeltherapie vormt voor de veeleisende rijpere huid.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het masker aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd de oogcontouren. Laat intrekken. Verwijder na 20 minuten het overtollige met een wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua ( Water ), Coco-caprylaat/capraat, Orbignya Oleifera (Babassu) zaadolie, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, cetearylalcohol, glycerylstearaat, squalaan, polyglyceryl-6-stearaat, isononylisononanoaat, glycerine, trehalose, propaandiol, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Gold (nano), Gehydrolyseerd collageen, Palmitoyl Tripeptide- 5 , Squaleen, Fytosfingosine, Cholesterol, Glycine Soja (Soja) Olie, Natrium Lauroyl Lactylaat, Natrium Stearoyl Glutamaat, Polyglyceryl-6 Behenaat, Tocoferol, Beta-sitosterol, ascorbylpalmitaat, mica, tinoxide, xanthaangom, carbomeer, dinatrium-EDTA, benzylalcohol, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum (geur), hexylkaneel, limoneen, linalool, benzylsalicylaat, CI 77891. De volledige huidige INCI-samenstelling is altijd op de verpakking.

112173

Specifieke referenties

ean13
5902169046965

Bielenda ZŁOTE CERAMIDY...

€ 1,10
group_work Toestemming voor cookies