AA Face It 3in1 Peeling - gel - gezichtsmasker 150 ml

€ 6,50
Inclusief belasting

3in1 PEELING -GEL-MASK is een geconcentreerde ondersteuning in de strijd tegen huidonvolkomenheden

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Face It 3in1 Peeling - gel - gezichtsmasker 150 ml

3in1 PEELING-GEL-MASK is een innovatief product voor de verzorging van de gecombineerde, vette en acnegevoelige huid. Dit veelzijdige product biedt drie verschillende toepassingen, waardoor u effectief met huidonvolkomenheden kunt omgaan. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en voordelen van het gebruik ervan:

AHA Complex (Alpha-Hydroxy Acids): Deze zuren spelen een sleutelrol bij het exfoliëren van dode huidcellen, waardoor mee-eters worden verwijderd en de huidtextuur wordt verbeterd. Bovendien reguleren ze de talgproductie, wat vooral gunstig is voor de vette en gecombineerde huid.

-Actieve kool: het heeft een diep reinigende werking, helpt onzuiverheden en gifstoffen uit de poriën van de huid te verwijderen en heeft ook antibacteriële eigenschappen, die acne kunnen helpen bestrijden.

-Kaolien: dit talgabsorberende mineraal helpt overmatige glans van de huid onder controle te houden. Bovendien heeft het een samentrekkend effect, waardoor vergrote poriën kunnen worden verkleind.

-Zink PCA: Helpt de symptomen van acne te verlichten en reguleert de talgproductie, waardoor oneffenheden kunnen worden voorkomen.

Dit product is klinisch getest op allergieën en is hypoallergeen, wat gunstig is voor mensen met een gevoelige huid. Bovendien is het veganistisch en niet op dieren getest, wat belangrijk kan zijn voor wie aandacht besteedt aan de ethiek van cosmetica.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinigingsgel: dagelijks aanbrengen op een vochtige huid. Grondig spoelen.

Peeling: voer 2-3 keer per week een zachte huidmassage uit. Grondig spoelen.

Masker: 2-3 keer per week op het gezicht aanbrengen. Laat gedurende 3 minuten staan. Grondig spoelen.

SAMENSTELLING

Aqua , kaolien, tripelargonine, glycerine, cetearylalcohol, arginine, cocamidopropylbetaïne, polysorbaat 20, ammoniumlaurylsulfaat, carbomeer, houtskoolpoeder, gehydrateerde silica, squalaan, Panthenol , betaïnesalicylaat, melkzuur, citroenzuur, azelaïnezuur, zink PCA, Inuline, alfa-glucaanoligosaccharide, allantoïne, hydroxyacetofenon, benzoëzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112900
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091952

AA Face It 3in1 Peeling -...

€ 6,50
group_work Toestemming voor cookies