AA Face It reinigende anti-acne gezichtspleisters 24 stuks

€ 4,90
Inclusief belasting

Reinigende anti-acnepleisters zijn een modern product dat is ontworpen voor de gecombineerde, vette en acnehuid

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

AA Face It reinigende anti-acne gezichtspleisters 24 stuks

Reinigende anti-acnepleisters zijn een modern product dat is ontworpen voor de gecombineerde, vette en acnehuid. Deze pleisters zijn ontworpen om acne-laesies effectief te verminderen, het huidregeneratieproces te ondersteunen en roodheid te elimineren. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten en hun voordelen:

-Amandelzuur: dit zuur helpt de verschijning van acne-laesies te verminderen door de huid zachtjes te exfoliëren. Dit is een proces dat de huid helpt regenereren en opnieuw opbouwen.

-Niacinamide: Dit ingrediënt vermindert acne en normaliseert de talgproductie. Dit is belangrijk omdat overmatige talgproductie een van de factoren is die bijdragen aan acne.

-Witte wilgenschorsextract: Dit ingrediënt heeft een adstringerende werking en ondersteunt het huidregeneratieproces. Helpt roodheid te verminderen en irritaties te verzachten.

De reinigende anti-acnepleisters zijn hypoallergeen, wat betekent dat ze vriendelijker zijn voor de gevoelige huid, en zijn klinisch getest op mensen met allergieën. Dit product kan nuttig zijn bij het verminderen van acne-laesies, het ondersteunen van huidregeneratie en het verzachten van roodheid die vaak voorkomt bij acne. Dit werkt door gebruik te maken van de voordelen van amandelzuur, niacinamide en extract van witte wilgenschors.

HOE TE GEBRUIKEN

Reinig je gezicht grondig. Breng de pleisters ongeveer 6-8 uur aan op probleemgebieden met schone en droge handen.

SAMENSTELLING

Croscarmellose, ethyleen/VA-copolymeer, xanthaangom, polyisobuteen, propyleenglycol, niacinamide, amandelzuur, extract van salix alba-schors. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112903
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116091983

AA Face It reinigende...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies