AA Face It Seboregulerend Diep reinigend gezichtsmasker 18 ml

€ 3,10
Inclusief belasting

Het stoffen masker is rijk aan deze actieve ingrediënten, waardoor ze diep op de huid kunnen inwerken

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

AA Face It Seboregulerend Diep reinigend gezichtsmasker 18 ml

Het talgregulerend masker is een product dat is ontworpen om de huid grondig te reinigen en onvolkomenheden zoals dzik te helpen bestrijden. De belangrijkste actieve ingrediënten van dit masker zijn:

-Zink PCA: Dit ingrediënt werkt op verschillende niveaus. Het verzacht acnesymptomen zoals roodheid en irritatie, wat vooral nuttig kan zijn voor een huid die gevoelig is voor acne. Bovendien remt het de overmatige activiteit van de talgklieren, waardoor de talgproductie wordt gereguleerd.

- Actieve kool: Koolstof heeft het vermogen om de huidporiën te ontstoppen en te reinigen. Het helpt ook bij het verkleinen van vergrote poriën. Het heeft antibacteriële eigenschappen, die kunnen helpen acne-veroorzakende bacteriën onder controle te houden.

-Niacinamide: Dit is vitamine B3 die acne helpt verminderen en de talgproductie normaliseert. Het elimineert ook roodheid en verzacht irritaties.

-Betaïne salicylaat: Dit is een milde vorm van salicylzuur die de werking van de talgklieren effectief reguleert en de talgproductie helpt beheersen. Bovendien hydrateert het de huid en vermindert irritatie.

Het stoffen masker is rijk aan deze actieve ingrediënten, waardoor ze diep op de huid kunnen inwerken. Vermindert effectief acne-laesies, normaliseert de talgafscheiding, vermindert mee-eters en vernauwt de poriën. Het is een nuttig product bij de verzorging van de huid die gevoelig is voor acne, waardoor het in een betere conditie blijft en het uiterlijk verbetert.

HOE TE GEBRUIKEN

Vouw het masker open, breng het voorzichtig aan op de gereinigde huid en pas het aan de vorm van uw gezicht aan. Laat gedurende 15 minuten staan. Verwijder het masker en masseer de essence in de huid van gezicht, hals en decolleté, en verwijder het overtollige met een wattenschijfje.

SAMENSTELLING

Aqua , Propyleenglycol, Propaandiol, Betaïne, Hydroxypropylzetmeelfosfaat, Niacinamide, Glycerine, Natriumhyaluronaat, Allantoïne, Panthenol , Xanthaangom, Zink Pca, Betaïne Salicylaat, Glycyrrhiza Glabra Wortelextract, Inuline, Alfa-glucaan Oligosaccharide, Houtskoolpoeder, Gistextract , Aesculus Hippocastanum Zaadextract, Ammoniumglycyrrhizaat, Cafeïne, Biotine, Zinkgluconaat, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, 1.2-hexaandiol, Hydroxyacetofenon, Citroenzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat, Polysorbaat 20, Parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112905
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900116092003

AA Face It Seboregulerend...

€ 3,10
group_work Toestemming voor cookies