Face Queen diep hydraterend gezichtsmasker 50 ml

€ 5,00
Inclusief belasting

Een gezichtsmasker kan een perfecte aanvulling zijn op de dagelijkse huidverzorging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Face Queen diep hydraterend gezichtsmasker 50 ml

Het diep hydraterende gezichtsmasker is het perfecte product voor een bewuste huidverzorging en biedt vele voordelen:

-Hydratatie: het masker is doordrenkt met voedende amandelolie, die helpt de huid intens te hydrateren. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een droge huid.

-Verbetert de huidskleur: een grote dosis niacinamide in het masker helpt de huidskleur te verbeteren, waardoor deze stralender en gezonder wordt.

-Het gladmaken van de huid: Het masker heeft een gladmakend effect, wat helpt kleine huidonregelmatigheden te elimineren en het "mollige" effect te bereiken, d.w.z. een vollere huid.

-Bestrijd de tekenen van veroudering: de actieve ingrediënten in het masker helpen de eerste tekenen van veroudering te bestrijden, waardoor de huid er jonger uit blijft zien.

-Voor verschillende huidtypes: Het masker is geschikt voor verschillende huidtypes, vooral voor de droge en vermoeide huid.

-Natuurlijke en veganistische ingrediënten: Het merk Face Queen richt zich op natuurlijke en veganistische formules, wat betekent dat de producten huidvriendelijk zijn en geen schadelijke stoffen bevatten.

Dankzij deze eigenschappen kan het gezichtsmasker een perfecte aanvulling zijn op de dagelijkse huidverzorging, waardoor een gezond, stralend en gehydrateerd uiterlijk wordt bereikt.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een laag van het masker aan op de schone en droge gezichtshuid, vermijd het gebied rond de ogen en de mond. Na 10 minuten het overtollige product verwijderen met een wattenschijfje of inmasseren.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, capryl/caprinetriglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis ( Sweet Almond ) olie, octyldodecanol, propaandiol, cetearylalcohol, glycerylstearaat, cetearylolivaat, sorbitanolivaat, kaliumcetylfosfaat, Aloe barbadensisbladsap, niacinamide, Helianthus Annuus Juice zonnebloem) Zaadolie, tocoferol, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, parfum, limoneen, citral, linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113132

Specifieke referenties

ean13
5904569230463

Face Queen diep hydraterend...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies