Fitomed K+K Peeling voor de vette huid met mee-eters Melkzuur 4% en Korund 100 g

€ 13,00
Inclusief belasting

Het helpt dode huidcellen te exfoliëren, verstopt verstopte poriën en vermindert de aanwezigheid van mee-eters

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Fitomed K+K Peeling voor de vette huid met mee-eters Melkzuur 4% en Korund 100 g

K+K peelingmasker (melkzuur + korund) is een unieke cosmetica gemaakt voor mensen met een vette huid die vatbaar is voor mee-eters. Dit is een product dat cosmetisch korund en melkzuur combineert om de huid diep te reinigen en glad te maken. Het werkt door de opperhuid te exfoliëren en mee-eters te verminderen, waardoor de huid gladder en gereinigd wordt. Het K+K peelingmasker is een perfecte aanvulling op de dagelijkse verzorging van de acnegevoelige huid, vooral bij de vette huid met mee-eters. Actieve ingrediënten zoals cosmetisch korund, melkzuur en hyaluronzuur werken synergetisch samen om de huid de beste verzorging te bieden. De cosmetica helpt dode huidcellen te exfoliëren, verstopte poriën te ontstoppen en de aanwezigheid van mee-eters te verminderen, wat de conditie van een vette huid helpt verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het masker aan op de gereinigde gezichtshuid. Scrub met kleine, cirkelvormige bewegingen en spoel je gezicht af met warm water. Zorg ervoor dat er geen korunddeeltjes in uw ogen terechtkomen. Gebruik 1-2 keer per week. Als het effect van het masker te sterk is, vergroot dan het interval tussen de peelings. Bescherm uw huid overdag tegen blootstelling aan de zon. Niet gebruiken bij actieve acne-uitbarstingen (risico op verspreiding van bacteriën over het hele gezicht).

SAMENSTELLING

Aqua , aluminiumoxide, hydroxyethylacrylaat, melkzuur, natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, natriumhyaluronaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113145

Specifieke referenties

ean13
5907504400402

Fitomed K+K Peeling voor de...

€ 13,00
group_work Toestemming voor cookies