Uzdrovisco nacht Verjongende behandeling Overnachtingsmasker 8 ml

€ 3,90
Inclusief belasting

Een nachtelijke verjongingsbehandeling in twee fasen is een eenvoudige manier om rimpels te verminderen en de conditie van de huid te verbeteren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Uzdrovisco nacht Verjongende behandeling Overnachtingsmasker 8 ml

Een nachtelijke verjongingsbehandeling in twee fasen is een eenvoudige manier om rimpels te verminderen en de conditie van de huid te verbeteren.

Stap 1: De activator van het gelpreparaat bevat natuurlijke AHA zuren, die de huid zachtjes exfoliëren en een betere opname van actieve ingrediënten bevorderen.

Stap 2: Nachtmasker met retinol en fito -vloeibare was hydrateert diep en regenereert de huid, waardoor rimpels worden verminderd.

Regelmatig gebruik van deze set maakt de huid glad, stevig en stralend.

HOE TE GEBRUIKEN

Minimaal 30 minuten. Breng voordat u naar bed gaat de infusie-activator aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Wacht even en breng het masker aan. Niet afspoelen, alleen het overtollige verwijderen. Laat een nacht staan. In de ochtend afspoelen met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, pentyleenglycol, tripelargonine, hydroxystearinezuur/linoleenzuur/oliezuurpolyglyceriden, ethylhexylpelargonaat, cetearylglucoside, cetearylalcohol, butyrospermum parkii-boter, sorbitanolivaat, glycerylstearaatcitraat, c10-18 triglyceriden, retinale, xantofylen, rosa canina fruit olie, tocoferol, beta-sistosterol, squaleen, glycine soja-olie, tetranatriumglutamaatdiacetaat, hydroxyactetofenon, xanthaangom, citroenzuur, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113233

Specifieke referenties

ean13
5904917481240

Uzdrovisco nacht...

€ 3,90
group_work Toestemming voor cookies